• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wracamy do formy

reklama
Efa zazdraszczam:tak:. Moja waga zatrzymała się na tej przed ciążą, czyli 70 kg. Niestety,jak na mój wzrost to jest o jakieś 15 kg za dużo. Mam nadzieję,że skakanie na skakance pomoże;-).

Hehehe, czyścisz mi monitor! Oplułam go.

Ja naprawdę wpierniczam, jak nigdy. Żebyście wiedziały, jaka szczęśliwa jestem, że po raz pierwszy w życiu bezkarnie się objadam...

Tez bym tak chciala :-(

U mnie MASAKRA. Doooopa jak wspomniana szafa gdanska, wielkie udziska i rece i kwadratowa twarz.
Waga stoi. Jem za 5cioro. Nie cwicze jeszcze, czekam do 12stego tygodnia po cc, czyli jeszcze 4.5 tyg. Wtedy bede miala 13 kg do zrzucenia...

EFA -super że tak chudniesz:0też bym tak chciała- no ale nie narzekam -zostało jeszcze 4 kg do wagi sprzed ciąży.
Teraz pora kiepska bo ani pojeździć na rowerze ani na rolkach.Byle do wiosny.

Tez bym tak chciala :-(

U mnie MASAKRA. Doooopa jak wspomniana szafa gdanska, wielkie udziska i rece i kwadratowa twarz.
Waga stoi. Jem za 5cioro. Nie cwicze jeszcze, czekam do 12stego tygodnia po cc, czyli jeszcze 4.5 tyg. Wtedy bede miala 13 kg do zrzucenia...
Ja z ciąży to "tylko" 8 do zwalenia, ale 20 przed ciążą uhodowałam...
EFA -super że tak chudniesz:0też bym tak chciała- no ale nie narzekam -zostało jeszcze 4 kg do wagi sprzed ciąży.
Teraz pora kiepska bo ani pojeździć na rowerze ani na rolkach.Byle do wiosny.
Tak sobie tłumacz, a jednak znaleźli się tacy, co ruch zimowy znają i nawet olimpiady z tego robią ;-)

Napiszę w wielkiej tajemnicy, że kocham Prince Polo Classic i Milky Way'e. Niech żyje pizza! Uwolnic kaszankę! Viva les placki ziemniaczane!!!

efa zazdroszczę, ja wprawdzie ważę 9 kg mniej niż przed ciążą, ale to w dużej mierze zasługa przymusowej diety na której byłam prawie 2 miesiące przez alergię Małego...

reklama
Mi zostały jeszcze 2 kg do wagi sprzed ciąży, też się obżeram nieziemsko, oprócz słodyczy, od stycznia zaczynam chodzić na basen i na łyżwy na sztuczne lodowicho :-) doczekać się nie mogę.

Dziewczynki, a orientujecie się czy ćwiczenia mają jakiś wpływ na pokarm, bo nie wiem czy mogę chodzić na basen czy siłownię jak karmię piersią.. :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry