reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wracamy do formy

Ja już postanowiłam po drugiej dzidzi zrobie sobie cycyki:tak: nie chodzi mi o rozmiar ale je podciągnę:sorry2:.

reklama
Ja się boję MamoQ ale też o tym myślałam, chociaż nie wiem czy u mnie to podciągnięcie by wystarczyo, czy jednak trzeba będzie czymś wypełnić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a mi tez nie zależy na rozmiarze, mogę mieć nawet B, zawsze miałam duże C.

Ja się boję MamoQ ale też o tym myślałam, chociaż nie wiem czy u mnie to podciągnięcie by wystarczyo, czy jednak trzeba będzie czymś wypełnić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a mi tez nie zależy na rozmiarze, mogę mieć nawet B, zawsze miałam duże C.

Ja tez się boję ale codziennie bardziej przeżywam to jak na nie patrze:-( i mam jakiś taki wstyd przed facetem za nic nie dam sobie ich dotknąć:-( no i każde podciągnięcie wiąże się z wypchaniem;-) a moja siostra robiła i dwie kumpele i jakoś przeżyły a teraz spacerują z pieknym biustem i wcale nie widać że to jakiś plastik są poprostu super.

Ja kocham naturę i wogole jestem przeciw plastikom no ale niestety tu natura u mnie nawaliła:sorry2:.

A ja po karmieniu to będę miała zwisające C albo D. Ech jak sobie pomyślę jaki miałam kiedyś piękny biuścik (miseczka C), bez biustonosza mogłam chodzić, silikony nie były potrzebne, takie cacuszka, a teraz skóra jak papier, biust jak sakiewki, masakra. Natura dała, natura zepsuła.

moj maz tak samo mowi jak narzekam i juz dawno mi zapowiedzial zebym sobei operacje z glowy wybila (i tak bym stchorzyla :-D) ale ja patrzec na siebie nie moge normalnie :wściekła/y: Zreszta nawet i przed ciaza to byl moj slaby punkt... Zawsze porownywalam sobie do afrykanskich kobiet ze zdjec i filmow podrozniczych :dry:

E-tam, moje piersi celuja w ziemię i po 2 dziecku, mimo niewielkiego karmienia, to bedę mogła na stojaco 3 latka karmić, tylko podbiegnie i złapie :-p. Dobra strona tego, to ze wreszcie zajęłam sie pożądnie stroną biustonoszową i okazało się, że w obwodzie pod powinnam nosić mniej, za to miseczkę G :-p.

Dziewczyny a moze powinnysci isc do takiej firmy gdzie robia staniki do biustu podobno 4 tygodnie w takim cyckonoszu (wyglada podobno strasznie i jest zabudowany) i biust robi sie ladniejszy - ja jeszcez nie próbowałam ale kumpela nosiła tekie cudo i biust jej sie poprawił

O kurcze - pierwsze slysze o takim wynalazku...
Jakby nie bylo bardzo drogie to jak najbardziej moglabym sprobowac. Ackzolwiek nie wyobrazam sobie jakbym miala sie rozebrac do rosolu przed babka ktora robilaby mi jakies pomiary :szok:

reklama
Do góry