anyżowa
Fanka BB :)
Teraz jak tak napisałaś to żałujężałuj maleńka

Ciekawe kiedy powtórka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz jak tak napisałaś to żałujężałuj maleńka
Nie każdy cykl jest taki sam, a organizm to nie maszyna- tak mówił mi ostatnio lekarz, jak pytałam o niuanse z temperaturą i zależnościami miedzy owulacjami z której strony i kiedy z jakiego jajnika, tak samo temperatura nie świadczy o poziomie proga, mierzy się ją o 1 porze, a progesteron wydziela się skokowoA u mnie nadal bez wyraźnego skokuGdyby nie to USG wczoraj, to przy takim wykresie bym już totalnie ześwirowała. Zawsze miałam wyraźne różnice w tych temperaturach przed i po, więc teraz się oczywiście zamartwiam, że to przez zbyt niski progesteron
i że nawet jeśli się udało, to nie uda się utrzymać
![]()
Aż żałuję że nie obejrzałam.. cholera co roku oglądałam, i co roku mówię że to ostatni raz..Ta eurowizja to porazka![]()
Ja też stety/ niestety nie widziałam eurowizji.
Aż żałuję że nie obejrzałam.. cholera co roku oglądałam, i co roku mówię że to ostatni raz..
W tym ominęłam ehh ale byłam na grillu, pojadłam dobrego jedzonka, głowa odpoczęła![]()
tez mialam grilla ale kazdy chcial obejrzec.
Aż żałuję że nie obejrzałam.. cholera co roku oglądałam, i co roku mówię że to ostatni raz..
W tym ominęłam ehh ale byłam na grillu, pojadłam dobrego jedzonka, głowa odpoczęła![]()
SpokojnieA u mnie nadal bez wyraźnego skokuGdyby nie to USG wczoraj, to przy takim wykresie bym już totalnie ześwirowała. Zawsze miałam wyraźne różnice w tych temperaturach przed i po, więc teraz się oczywiście zamartwiam, że to przez zbyt niski progesteron
i że nawet jeśli się udało, to nie uda się utrzymać
![]()