Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc dziewczyny,
powoli zaczynam myśleć o porodzie ;-). mam nadzieję rodzić na dyrekcyjnej, w związku z tym mam pytanie czy orientujecie się co trzeba mieć ze sobą, co dla maluszka itd ?
pozdrawiam :-)
, więc małż będzie musiał nauczyć się gotować ;-)dziękuję Marma :-)
będę za 2 tyg na dyrekcyjnej to jeszcze tam dopytam o szczegóły.
A sa tam jakieś wymogi co do ubranek dla maluszka ? bo gdzieś czytałam, że w nietorych szpitalach tylko kaftaniki preferują, w innym "całe wdzianka". Koszulę wolę swoją, bo ichniejszą już miałam przyjemność mieć do zabiegu na patologii i cały świat mógł mój biust oglądać :-). Jedzenie pychotka, więc małż będzie musiał nauczyć się gotować ;-)
pozdrawiam :-)
, napisz jak wypadła wizyta. Idziesz na oglądanie porodówki czy na jakąś wizytę? jak na oglądanie to jak można coś takiego załatwić?
pewnie przez szkołę rodzenia, która podobno działa przy dyrekcyjnej. a nie wiem czy mozna sobie tak wejść "z ulicy" i poprosić o zwiedzanie 
Ja rodziłam na Dyrekcyjnej 8 m-cy temu, opieka naprawdę ok, zarówno dla mam jak i dla maluchów. Niepotrzebne są ciuszki, chyba, że mama bardzo chce. Musisz mieć swoje pieluch, chusteczki, coś do pupy i ewentualnie do ciałka (oliwka). Poza tym nic więcej. Naprawdę ten szpital mogę polecić![]()