Takhisis
Fanka BB :)
Hm...raczej powszechnie wiadomo,że nie powinny być pobierane opłaty za znieczulenie...jeśli kobieta decyduje się zapłacić wiedząc,że nie musi to nie rozumiem dlaczego po fakcie zdecyduje się na walkę o zwrot pieniędzy. Jeśli natomiast zapłaci nieświadoma,że należy się jej znieczulenie to rozumiem,że później chce odzyskać pieniądze.
Cieszę się,że jest tyle dziewczyn, które świetnie wspominają swoje porody...ale ja wolałabym jednak mieć znieczulenie,bo nie powiem,że byłam zachwycona
Cieszę się,że jest tyle dziewczyn, które świetnie wspominają swoje porody...ale ja wolałabym jednak mieć znieczulenie,bo nie powiem,że byłam zachwycona
Łazienki bez tragedii. Gorzej z higieną i dbaniem o nie przez same kobiety.... niestety... Z jedzeniem najlepiej mieć własną wałówkę i patrzeć na to co dają ( raz dali kapuśniak) Co do personelu to znów wszystko zależy na jaką zmianę się trafi i na jaki humor- tak jak wszędzie. Za to całym sercem chwalę neonatologię i lekarki, choć niektóre niezbyt przyjemne, za to naprawdę świetni fachowcy i wykryli mi chorobę małego pomimo że nic na nią nie wskazywały. Niesamowita intuicja i za to im dziękuję bo nie wiem co by było po powrocie do domu. To dla mnie główny powód tego dlaczego będę właśnie tam rodziła. Wiem że dziecko będzie pod najlepszą opieką.