Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam wszystkie mamy w Nowym Roku! Spokój ostatnio na forum... może ktoś przeczyta moj post :-( cieżko mi dzisiejszego wieczoru... kolejna sprawa z która przyszło nam sie pogodzić.. otóż wrócilismy od renomowanej Radiolog z nasza ukochaną Gabi. Niestety nie znalazła u niej tarczycy... wyglada na to, że jej nie ma... nadzieja prysła, że może może może.... dziewczyna miała ciągle świetne wyniki... :-( usg nerek wyszlo dobrze - brzusio na szczęście w porządku. Kazała przyjechać na kotrole jak Gabi skończy półtora roku, ponieważ wskazane jest aby kontrolowac nerki (gospodarke fosforanowo-wapniową) u tarczycowych dzieci.. Wasi lekarze także Was uczulali na tego typu sprawy???? No i borykamy się troszeczke z kupkami a w zasadzie ich brakiem... chociaż na ból brzuszka nasza Żabka nie narzeka...Jak na razie Gabrysia rozwija sie swietnie, już siedzi od 3 tygodni w zasadzie...ciągle chce stać i sprężynować.. nie ma za to jeszcze ani jednego ząbka a ma juz 7 miesięcy :/ wiem wiem przesadzam.... ech.... naprawde mi cieżko dzisiejszego wieczoru... jednym słowem kontrole kontrole kontrole jak wspomniala wcześniej radosna Babcia Hania. Pozdrawiam WSZYSTKICH.

Albo nawet pediatra moglby Ci dac skierowanie. Maly ma prawie 2 miesiace, mi sie wydaje, ze to juz czas na kolejna probe. U tak malych dzieci, jesli cos sie dzieje z tarczyca, liczy sie kazdy dzien!
, skoro po urodznieu u Twojego synka wszytstko bylo dobrze to pewnie bedzie tak dalej