Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

no, ale przynajmniej nic nie muszę robić, więc odpoczywam ile mogę
już mi się oczy kleją, ale jak się położę to i tak nie zasnę
na szczęście nie mam mdłości i w miarę się dobrze się czuję:-) buziaczki i miłego weekendu
. Wczoraj miałam akurat wolne, więc poszłam do innego lekarza. I to była najlepsza decyzja z całego tygodnia :-). Moje szczęście ma 8,4 mm a "domek dzidziusia" (jak to powiedział doktor) prawie 3 cm. :-). Serduszko widziałam jak bije. Cudowne uczucie. Pewnie jak będę mogła już posłuchać to się poryczę ze wzruszenia
. Na dodatek okazało się, że badania na toksoplazmozę są korzystne dla mnie i...mojego kotka
. Zdjęcie z usg niesamowicie czytelne (jak dla mnie) .I wg usg jestem w 7 tc. i 1 dzień.
.
Sobie uświadomiłam jak dawno ich nie jadłam. U mnie jako takie objawy ustąpiły. Czasem mi się w głowie zakręci z rana
, ale to tyle. Niby na wadze tylko 0,5kg na plusie ale boczków mi tak jakby przybyło i na brzuszku trochę tłuszczyku
. Może wmawiam to sobie, ale wcześniej żadna najmniejsza fałdka nie wylewała mi się ze spodni.
W biuście zdecydowanie na plusie. Wczesniej bylam deska, a teraz jako takie "cytrynki" mam.
, ale widzisz ja jeszcze kilka lat temu miałam duże problemy z odżywianiem (bulimia,anoreksja). Od jakichś dwóch lat udaje mi się żyć normalnie. Ciąża jest dla mnie z pewnością wyzwaniem, aby polubić swoje kształty. Nie zwracam teraz uwagi tylko na siebie, ale i na maleństwo.;-) Oczywiście mam chwile załamania, ale już broń Boże nie zażywam żadnych "przeczyszczaczy". Co zjadłam to zjadłam nic nie poradzę.