Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no, ale przynajmniej nic nie muszę robić, więc odpoczywam ile mogę
już mi się oczy kleją, ale jak się położę to i tak nie zasnę
na szczęście nie mam mdłości i w miarę się dobrze się czuję:-) buziaczki i miłego weekendu
. Wczoraj miałam akurat wolne, więc poszłam do innego lekarza. I to była najlepsza decyzja z całego tygodnia :-). Moje szczęście ma 8,4 mm a "domek dzidziusia" (jak to powiedział doktor) prawie 3 cm. :-). Serduszko widziałam jak bije. Cudowne uczucie. Pewnie jak będę mogła już posłuchać to się poryczę ze wzruszenia
. Na dodatek okazało się, że badania na toksoplazmozę są korzystne dla mnie i...mojego kotka
. Zdjęcie z usg niesamowicie czytelne (jak dla mnie) .I wg usg jestem w 7 tc. i 1 dzień.
.
Sobie uświadomiłam jak dawno ich nie jadłam. U mnie jako takie objawy ustąpiły. Czasem mi się w głowie zakręci z rana
, ale to tyle. Niby na wadze tylko 0,5kg na plusie ale boczków mi tak jakby przybyło i na brzuszku trochę tłuszczyku
. Może wmawiam to sobie, ale wcześniej żadna najmniejsza fałdka nie wylewała mi się ze spodni.
W biuście zdecydowanie na plusie. Wczesniej bylam deska, a teraz jako takie "cytrynki" mam.
, ale widzisz ja jeszcze kilka lat temu miałam duże problemy z odżywianiem (bulimia,anoreksja). Od jakichś dwóch lat udaje mi się żyć normalnie. Ciąża jest dla mnie z pewnością wyzwaniem, aby polubić swoje kształty. Nie zwracam teraz uwagi tylko na siebie, ale i na maleństwo.;-) Oczywiście mam chwile załamania, ale już broń Boże nie zażywam żadnych "przeczyszczaczy". Co zjadłam to zjadłam nic nie poradzę.