reklama

Wrzesień 2009

Witam dwupakowo:) nadal!! powoli mam już dość.
Co do samopoczucia, to dzis wyjątkowo za dobrze się czuję, mąż zaraz leci na obronę inżynierki, ja w nocy spałam dość spokojnie. Zdenerwowałam sie ok 23, bo dzidziuś dostał takiego ataku ruchów, jak conajmniej w 8 mies, wystraszyłam sie, bo nie ruszał sie tak nigdy, bolało okropnie.......potem pół nocy "nadsłuchiwałam" czy się rusza.
W nocy tylko kilka skurczy niewielkich i wiecie co, zapomniałam wczoraj wypić herbatkę z malin- mam wiec wrażenie, że to ona takie skurczyki nakręca!
Dziś wiecie co czuję się aż za dobrze, nic mnie od rana nie ciagnie, nie boli iiiiiiiiii
zaczął odchodzić mi czop, chyba nie wyszedł cały, ale to raczej napewno czop, tyle, ze "czysty" bez krwi.
Może sie coś ruszy w końcu.
Lecę odpoczywać i czekam na śniadanko:)

reklama
Ja dzisiaj budziłam się 6-7razy w nocy, z bólami chyba wszystkich mięśni krocza + nogami i plecami ... oczywiście do ubikacji :no: :confused2: dramat
Jakbym czytała o sobie. Znaczy może nogi mnie tak nie bolą, ale wszystkie mięśnie krocza, kość łonowa, plecy a głównie krzyż bolą jak cholewa.:wściekła/y: W dodatku dziś znów pobudka o 5 rano.:no:
szysznka: Herbatę z liści malin i wiesiołka biorę od prawie miesiąca. Zobaczymy. Wpływają ponoć na szybkość trwania porodu.:confused: Ale na póki co to raczej nie wywołują samego porodu.:sorry:
Ale mnie piersi bolą:-(:-(mleczarnia to mi się robi taka że hoho. Wczoraj sie zdenerwowałam bo obleciałam mnóstwo sklepów w poszukiwaniu stanika do karmienia i nigdzie nie mają małych rozmiarów.:crazy: Same C,D i DD. A ja do C to mogę swoją głowę włożyć nie mówiąc już o DD:szok: Ja potrzebuję A ewentualnie małe B a tu nigdzie nie ma.:crazy: Mają mi zamówić...:dry:

I ja witam się z zimnego i pochmurnego Gdańska.Okropna dziś pogoda.
Oczywiście nic się nie dzieje ale ja już się nastawiłam ,że wcześniej jak w terminie nie urodzę:no:.A żeby z dwa tygodnie po nie było bo o pazdziernik zahaczę ;-).

Pamiętacie jak bałyśmy się żeby nie urodzić zbyt wcześnie?jak cieszyłyśmy się, że już 30 tydzień,potem ..........potem upragniony 37 ciąża donoszona.......a teraz niektóre z nas już zniecierpliwione bo po terminie reszta kilka dni do terminu.Jak to zleciało:szok:!!

A jak usiądziemy tu tak za miesiąc to już wszystkie będziemy tylko wspominać ciąże a pojawią się wątki o naszych maleństwach.:tak:

Trzymajcie się!!!!!

Hejka . A ja dzis spalam jak dziecko :tak: maz pojechal do tesciow i caaaale lozko moje :-) do tego po 22 dopiero wrocilam z zakupow padnieta totalnie a wiec przespalam cala nocke z jednym wstawaniem na siku :tak: a dzis przede mna kolejny nudny dzien ... juz nie wiem co wymyslac teraz to juz nawet nie bardzo chce chodzic zeby nic nie przyspieszyc ;-) takze chyba teraz to juz przerzuce sie na totalne lenistwo :sorry:

Witajcie! Ja wstawałam w nocy ze 4 do 5 razy. Nad ranem córcia wkitrała się do łóżeczka i było już po śnie. Dzisiaj mam mily dzien. 4 rocznica ślubu. Ach kiedy to było. Zycze wszystkim miłego i spokojnego dnia.

Fredka, wszystkiego najlepszego, niech płynie wiele jeszcze wspólnych szczęśliwych i wspaniałych lat małżeństwa!!

Ja już po śniadanku, mąz ma własnie obronę, wiec stresik i mnie dopada:)
Na 10.00 jestem umówiona do kosmetyczki na hennę z regulacją:) trzeba się odpicować na tą porodówkę no i dalej czekamy, leniu...emy i odpoczywamy.

Ja również witam w dwupaku:zawstydzona/y:Wczoraj byłam na wizicie u gina,miałam ktg,usg,i badanie szyjki.I nic!!!!!!!!Zero rozwarcia,szyjka ciasna a ja myślałam że te kłucia w szyjce to znak że coś zaczyna się dziać.:-(A tu nic a termin za 5 dni!!:-(:-(:-(Tak bardzo chciałabym już urodzić,A tu pewnie będe chodzić do połowy września!!!:no:Mała wychodź!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam się i ja oczywiście nadal w dwupaku:sorry:
Fredka Wszystkiego Dobrego , Samych wspaniałych chwil:-)

Ja już po śniadanku... łazienki sprzątnięte:-) jak dam rade to jeszcze podłogi zmyje.
U nas dziś chłodno to można sobie oddychac świeżym powietrzem.
Dziś mama przyniesie mi grzybki to ugotuje pyszną zupkę:-)

A teraz ide troszkę zadbac o siebie :-) Miłego dnia i smacznych śniadanek:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry