WRZEŚNIÓWKA
Aktywna w BB
I ja witam się w nocy nie spałam wcale ale jakoś tak bez przyczyny.Teraz jestem strasznie zmęczona.Ale nic się nie dzieje więc kolejny weekend przed nami.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wogole zauwazylam ze teraz w ciazy mam jakies dziwne krazenie strasznie jak spie dretwieja mi palce normalnie sztywne sa i mi "mrowki" po nich chodza tez tak macie??? ogolnie jakos teraz mi cialo szybko cierpnie poloze sie na chwile zgieta i juz sie nie moge wyprostowac bo a to reka a to noga a to kark scierpniety po chwili do tego nie wiem co mi sie z kolanem zrobilo
nie moge na nie kleknac bo wtedy czuje silny bol jakby pieczenie w srodku zupelnie jakbym miala na nim wielka rane a nic nie ma ani nigdzie nie uderzylam nim 

Witam w ten wspaniały chłodny i deszczowy dzionek.
Jak zwykle nocka nieprzespana, bule, skurcze ect mam dość.
Tej nocy była pełnia i jak widać kilka rozpakowało się ;-)

Hejka.
A mi dzis jakos smutno ... tak nie wiadomo skad po prostu mam dolka :-( Noc ladnie przespalam raz na siusiu tylko kolo 5 rano dziwne ... jakos rzadziej teraz mi sie chce to nie dziwne?? nie powinno byc na odwrot jeszcze czesciej???
Zasnelam wczoraj szybciutko myslalam ze moj M wpadnie na pomysl zeby okno zamknac ale gdzie tam ... a teraz mnie gardlo cos pobolewa :-(
Moje palce u rak chyba zaraz wybuchna ... juz teraz mam popuchniete od samego rana nie moge zgiac bo mi skory brakujewogole zauwazylam ze teraz w ciazy mam jakies dziwne krazenie strasznie jak spie dretwieja mi palce normalnie sztywne sa i mi "mrowki" po nich chodza tez tak macie??? ogolnie jakos teraz mi cialo szybko cierpnie poloze sie na chwile zgieta i juz sie nie moge wyprostowac bo a to reka a to noga a to kark scierpniety po chwili do tego nie wiem co mi sie z kolanem zrobilo
nie moge na nie kleknac bo wtedy czuje silny bol jakby pieczenie w srodku zupelnie jakbym miala na nim wielka rane a nic nie ma ani nigdzie nie uderzylam nim
![]()

Generalnie przy zatruciu jestem cała spuchnieta i mam wrażenie że moje dlonie i stopy nie sa moje...no ale to ciąża nikt mi nie mówił, ze bedzie pieknie i będe sie czuła jak motylek na łące he he he
teraz jak wiem ze klocuszek bedzie to nie wiem czy nie mam calej komody do wymiany bo mam sporo ciuszkow na 56 zeby niespodzianki nie bylo :-) musze sie jeszcze porozgladac za wiekszymi rozmiarami bo nie bede miala ciuszkow na poczatek ;-)