syla24
Fanka BB :)
Syla24 ja tobie przepowiadam, że wciągu siedmiu dni urodzisz:-) pociesz się a ja mogę jeszcze miesiac chodzić![]()
tego to i ja się spodziewam hehe
jak nie to pogadam z nim inaczej :-)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Syla24 ja tobie przepowiadam, że wciągu siedmiu dni urodzisz:-) pociesz się a ja mogę jeszcze miesiac chodzić![]()
jak nie to pogadam z nim inaczej :-)Ja jeszcze bede dluuuuugo... po prstu spoie jak dziecko heheheChyba wszystkie poszłyście rodzić a ja zostałam tu sama... no jeszcze enka się bojawiła![]()

Hm... mi robila juz masaz na wywolaniu i bolalo jak ojejku gorzej niz porod chyba hahah myslalam,ze jej z nogi kopniaka zapodam...Dziewczynki długo trwa taki masaż... bo ostatnio jak byłam to coś gin tam stymulował i bardzo bolało ale niewiem czy to to ? później miałam takie brunatne upławy przez 3 dni![]()

uplawow nie mialam... ale jak masz, to juz chyba szybciutko!;-)
A trwal 5 mint i reszte powiedzialam,ze nie dam rady o! 

Jak sobie pomyślę o porodówce,położnych,skurczach i rzeczach,które będą tam ze mną robili "z konieczności" (czyli zazwyczaj dla własnej wygody....),to mi się odechciewa. Ale tak już chcę zobaczyć moją kruszynkę....:-)