reklama

Wrzesień 2009

Witam piątkowo
pogodę mam super!!! Lato zawitało. Szybko biorę się za ostatnie porządki w tym tygodniu i do ogródeczka...
Na obiadek rybka i mizeria plus grochówka od wczoraj.
Ogólnie czuję się dobrze, nocka przespana, oznak zbliżającego się porodu brak-bo i czasu jeszcze trochę pozostało.
Trzymam kciuki za rodzące i zazdroszczę tym rozpakowanym...

reklama
wczoraj bylam u specjalisty-oczywiscie nawet mnie nie zbadal ot tak-przez bluzke.....
i nie wydal decyzji czy cesarka-trzyma mnie do srody-jakby to cos zmienilo i nie mogl mi powiediec wczoraj- bylabym spokojniejsza bo niewiedzy nienawidze!!!!!
mysle ze chca mnie przetrzymac na maxa az zaczne rodzic-zaskocze ich i bede zmuszona rodzic naturalnie a potem mnie przeprosza ze nie zdazyli podjac decyzji....
smieszne!!!!!
ale co do aborcji to problemow nie maja-wrr

olinka a roznie mowia... mi mowila pielegniarka ze mozna, ale petki wypluwac...:confused: ale na wszelki wypadek jedem.. nigdy nie wiadomo jak dzidzius zareaguje..

Tez bym chciala taka liste... Kiedys miala, pielegniarka mi dala na wizycie w domku jak sie Nati urodzila... ale troche rozni sie od tego co dziewczyny tu pisza... U nas bylo,ze zadnych sokow tylko woda... na poczatku, a tu sie dowiaduje,ze jablkowy mozna, porzeczkowy... Szok... zadnych pomidorow truskawek bo uczulaja... a tu mowia,ze mozna,... i juz sama nie wiem...
Teraz sie mowi,ze jesc to co sie chce i obserwowac dziecko... oczywiscie oprocz tych ciezkostrawnych i wzdymajacych co raczej dyskusji nie podlega...

witam

nadal w dwupaku-to juz dzis 8 dzien spoznienia:baffled:

dzis w planie spacery, spacery, spacery....

jak co wieczor wczoraj tez mialam skurcze, i jak co wieczor o 12 sie koncza i moge sobie isc spac:wściekła/y:

wczoraj mialal cos takiego jakby masaz szyjki....podobno 40% kobiet po tym rodzi w 48 godzin-please JA CHCE BYC W TYCH 40%

JAK NIC SIE NIE RUSZY DO 15 WRZESNIA TO IDE DO SZPITALA NA WYWOLYWANIE- JEJKU ADASIU DLACZEGO JESTES TAKIM UPRACIUSZKIEM:-)

pozdrawiam-najduzej poterminowa ciezarowka:baffled: TO NIESTETY TUTAJ JA BUUU....:zawstydzona/y::dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry