reklama

Wrzesień 2009

Rudka-w terminie do szpitala na ktg i kontrolne usg -stwierdzą dojrzałość łożyska i ilość wód.Jak wsio ok to do domciu i następna kontrola z 3-4 dni.Ja tak miałam a rodziłam 2 razy po terminie 10 dni.

reklama
Fredka współczuję dolegliwości
Indygo a tobie choroby...wiem,że Apap jest nieszkodliwy,ale czy pomoże,nie wiem.:sorry2:
A ja wściekła jak nie wiem...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pojechałam na to ktg,trzymała mnie pod tym z dobrą godzinę, bo...mała się nie chce ruszać,tylko śpi!!!! I co,to jest do cholery moja wina??!! Próbowałyśmy ją obudzić,obracałam się na każdą możliwą stronę i prawie bez rezultatu...Pewnie trzymałaby mnie do wieczora pod tym ktg,ale uratował mnie lekarz; powiedział,że zapis dobry i mogę sobie iść do domu.Położna do niego,że ja 2 dni po terminie jestem, jego odpowiedź: "Yhmm.":wściekła/y::wściekła/y: Krew mnie zalała...A jak zapytałam o mojego lekarza,to usłyszałam,że dzisiaj niedziela-dzień wolny od pracy i mojego doktorka nie ma. Nie usłyszałam,kiedy mam się znowu na ktg zgłosić,więc pójdę pojutrze i zmolestuję mojego gina wtedy. W tej całej wściekłości nie mogłam się powstrzymać i kupiłam sobie kremówkę i szarlotkę.:-D:-D Do tego postawiłam toto-lotka.
Ja wiem,że dziecko wyjdzie kiedy będzie chciało...ale już mnie trafia. Jak się wścieknę,to zacznę biegać po schodach DO SKUTKU!!!!!!! :crazy:
Grr... no,wyżaliłam się i od razu lepiej. :-D:-D:-D

Hej Hej my już w domku !!!:-)
Jestem szczęśliwa ale zmęczona okropnie wcale prawie nie spałam.
Mały jest śliczny i grzeczny strasznie:tak: dużo śpi :tak:. Byłam w szoku ze mały ma prawie 4 kg:szok: hehe ja taka mała a chłop jak byk. sama bym go napewnie nie urodziła.
Ja czuje się nawet dobrze tylko rana strasznie mnie piecze ale może po zdjęciu szwów będzie ok;-)
W tyg. postaram się opisac wam poród.

No i się doczekałam mojego skarba:-):-):-):-) Jestem strasznie szczęśliwa że mam go obok siebie.... warto było przez to wszystko przejśc!!!!!!!!:happy::happy::happy::happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry