reklama

Wrzesień 2009

Kroptusia nie martw się!!! Będzie wszystko ok. Też mam CMV IgG DODATNIE ,to znaczy ,że kiedyś podobnie jak Ty i 80% polaków przechodziłam tego wirusa. Ważne jest badanie IgM . Na pewno będziesz miała ujemne .Ja po prostu nie musiałam się martwić , zrobiłam od razu Igg i IgM. Głowa do góry . Pozdrawiam . I nie zamartwiaj się na zapas:-)

reklama
Dzieki louise Jestes pierwsza osoba ktora tutaj to miala i bylo ok i ta statystyka tez pociesza, a powiedz mi jak wyjdzie ujemne to znaczy ze sie mialo ale moze z powrotem nawrocic czy juz poprostu nie ma sie czym martwic??Ogolnie juz sie czuje lepiej, zrobilam przedwczoraj badanie i poczekam na wyniki wierze ze wyjda ok, poki co staram sie o tym nie myslec

Jeśli wyjdzie ujemne to znaczy,że masz przeciwciała na tego wirusa i nie ma się co martwić.
Z tego co przeczytałam badania zlecił Ci gin. na NFZ . Moja koleżanka też jest w ciąży i leczy się państwowo , lekarz dał jej tylko skierowanie na badania na tokso , mocz i morfologię . Może dlatego te statystyki tak wychodzą. Pozdrawiam

Jeśli wyjdzie ujemne to znaczy,że masz przeciwciała na tego wirusa i nie ma się co martwić.
Z tego co przeczytałam badania zlecił Ci gin. na NFZ . Moja koleżanka też jest w ciąży i leczy się państwowo , lekarz dał jej tylko skierowanie na badania na tokso , mocz i morfologię . Może dlatego te statystyki tak wychodzą. Pozdrawiam

Chodze do prywatnego :) I mialam skierowanie na wszystkie podstawowe badania lacznie 12 na poczatku potem reszcze i pytalam czemu tylko na to ?? A co sie okazalo baby durne w laboratorium (gin powiedzial by tam nigdy nie robic) ominely ... szok i stad to zamieszanie :( nie wiedzialy co to za badanie toxo czy nie umialy doczytac "rozyczka"....juz tam nigdy nie pojde krowy jedne i przez nie moze te nerwy...negrinooo nie przecze wielkie niebieski oczy blondynka i do tego taka szachrajka ze juz kombinuje jakby tu zrobic by jej sie lepiej zylo a w przedszkolu ma narzyczonego...przychodze a tu taki buziaka daje no nie....

hey

narazie sie tylko witam, odezwac sie pozniej odezwe...
plamiłam całe 1,5 tyg, w związku z czym musiałam wrócic, bo we wtorek dla pewnosci umówiłam sie na usg... brzuch urósł, a mdłości okrrrrrropne....

buziam, bede później

ps. Kroptusia jak patrze na Twoją córkę, to chęci na córe nabieram... :rofl2:

hey

narazie sie tylko witam, odezwac sie pozniej odezwe...
plamiłam całe 1,5 tyg, w związku z czym musiałam wrócic, bo we wtorek dla pewnosci umówiłam sie na usg... brzuch urósł, a mdłości okrrrrrropne....

buziam, bede później

ps. Kroptusia jak patrze na Twoją córkę, to chęci na córe nabieram... :rofl2:

Hihihi ja czuje ze synek jem za czworo :) zero migren i mdlosci i przeczucie....ale kazdy mowi ze druga agentka kontrwywiadu rosnie...U mnie tez jako tako czekam na wyniki IgM bo IgG wyszlo pozytywnie i tez tysiac mysli :((( ale wierze ze to przechodzilam jak tysiac innych ludzi

ojej dziewczyny trzymam kciukasy mocno. Musi być dobrze.

Ja już jestem po USG genetycznym i wszystko gra i bucy. Wszystkie pomiary wzorowe i widziałam tego skaczącego bąbelka:-):-):-):-) w 4d
super mówię wam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry