Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny mi osttanio koleznka powiedziala - co nie ukrywam bardzo mnie zdziwilo - ze te wymiar na metkach podane sa bez glowki...- jak znajde jakis centymetr w domu to sprawdze...
Franio tez rosnie i rosnie - najwazniejsze ze zdrowe))))
niooooNo ja najchętniej już bym spacerówę wyjęła..gondolka coraz ciaśniejsza...![]()

jeszcze sama musze tachac po schodach sam wozek wedlug opisu wazy 17 kg a z niuniem ponad 20
takze aby do wiosny ....
bo jemu wiecznie cos do oczka wejdzie
ciezko mi zobaczyc bo sie wierci i mruga. A wy wpuszczacie sol fizjologiczna czy tylko przemywacie?? Bo teraz nie wiem co z nim zrobic czy zakroplic czy nie wogole cos sie zaczyna nas czepiac wczoraj wstal i mial raczke rozcieta
peknieta skorke w nadgarstku i skad to ???? nie dal sie biedny dotknac ale juz mu kilka razy przemylam teraz zasypuje puderkiem bo juz sie strupek robi i ladnie sie goi. W lozeczku znalazlam przy ochraniaczu nitke moze zlapal ja i sobie przecial ale placzu zadnego nie bylo 
ja juz bym wogole chciala schowac ten wozek i kupic cos lzejszego bo mam taka ciezka krowejeszcze sama musze tachac po schodach sam wozek wedlug opisu wazy 17 kg a z niuniem ponad 20
takze aby do wiosny ....
Cos sie misiowi z oczkiem zrobilo nie wiem czy naczynko peklo czy co bo ma na bialku takie pomaranczowo czerwone a moze sie cos przykleilobo jemu wiecznie cos do oczka wejdzie
ciezko mi zobaczyc bo sie wierci i mruga. A wy wpuszczacie sol fizjologiczna czy tylko przemywacie?? Bo teraz nie wiem co z nim zrobic czy zakroplic czy nie wogole cos sie zaczyna nas czepiac wczoraj wstal i mial raczke rozcieta
peknieta skorke w nadgarstku i skad to ???? nie dal sie biedny dotknac ale juz mu kilka razy przemylam teraz zasypuje puderkiem bo juz sie strupek robi i ladnie sie goi. W lozeczku znalazlam przy ochraniaczu nitke moze zlapal ja i sobie przecial ale placzu zadnego nie bylo
![]()
:-)powodzenia
do 30 listopada mialam umowe i nie przedluzyli a myslalam ze na macierzynskim nie moga
jestem bezrobotna
nie wiecie jak teraz z ubezpieczeniem moim i dziecka?? jakos mi sie liczy czy musimy sie dopisac do mojego meza i na niego miec ubezpieczenie ?? I czy wogole dalej mi bedzie zus placil macierzynskie czy juz wiecej nie dostane ??
jak sie konczy w trakcie macierzynskiego to nie mam juz zadnych praw tyle ze macierzynski przejmuje zus a ja jestem bez pracy :-( teraz mojemu mezowi sie umowa skonczyla juz miesiac temu powinien dostac nastepna a tu ni widu ni slychu ale oczywiscie pracuje i zapewniaja ze mu ja dostarcza ... jeszcze tylko brakuje zeby jego zwolnili 
Polecam Emolium:-)powodzenia