Moniczkaleg83
Fanka BB :)
A jak tam Dziewczynki przedświąteczne porządki??:-) Ja dziś nie wychodziłam bo jednak troszkę zimnawo i dzięki temu firanki mam poprane, jedna już nawet wisi;-) I zaraz wieszam Gabulince (która zjadła pierwszą zupkę ze słoiczka i śpi-a propo bardzo jej smakowała:-)).Na jutro zamówiłam pranie wykładzin i wypoczynku- planowałm sama, ale odpuściłam
;-)A jak Wasze żywe choinki bardzo się sypią- taki mam zamysł, żeby żywa była w tym roku, ale mam też trochę obaw, że igły będą się sypać...........
;-)A jak Wasze żywe choinki bardzo się sypią- taki mam zamysł, żeby żywa była w tym roku, ale mam też trochę obaw, że igły będą się sypać...........

Jutro szoruje calutka kuchnie
i jak teraz drugie dziecko bedzie przecwienstwem rozwrzeszczane to ciezko mi sie bedzie przyzwyczaic.Teraz to tak jakby w domu dziecka nie bylo ja sie nudze Michal caly dzien sie soba zajmuje a to w lezaczku a to karuzelka a to w kuchni ze mna gotuje ;-) i placze tylko jak jest glodny a ja nie mam co z czasem robic spi dalej cale noce a wiec sie wysypiam i jeszcze nie byla zmeczona ;-) dzis wstalismy o 10.15 i teraz pewnie ciezko mi bedzie na noc zasnac.Czasem sama go biore bo mi sie teskni za przytulaniem do niego ;-) takze tylko dzieci rodzic i wychowywac :-):-);-)