henrietta5
Fanka BB :)
ja tez niestety caly dzie sama:-( od pon do sob od 6 do 8:-(
ale juz walcze zeby po swietach soboty sobie odposcil-bo nie zadlugo Adas bedzie pytal co to za pan u nas siedzi w niedziele
Moniczkaleg, liiviiia- a ja za to nawet jak do was pisze to jedna reka, a druga bujam wozek....caly czas cos....w domu bajzelwszedzie pranie do prania, do prasowania, no i jeszcze to ktore sie suszy.....deska do prasowania i zelazko to juz stale umeblowanie w duzym pokoju:-) jedynie jak mam gosci to czasami ja zloze-choc jesli to rodzinka albo bliscy znajomi to zostaje....wiec dziewczyny chcialoby sie powiedziec-ZAZDROSZCZE WAM-ale jak wiadomo zazdroscic nie wypada, no i brzydko, wiec GRATULUJE TAKICH GRZECZNYCH POCIECH
![]()
jakbym o sobie czytała
, siedzę przed kompem,bujam wózek, w dużym pokoju sterta prania na stałym meblu pokojowym czyli desce do prasowania i jak zwykle sama nawet dzisiaj o 4 rano pobudka ,mąż pojechał najpierw do Nowego Sącza potem do Opola i znowu powrót do Nowego Sacza i wraca jutro
wszedzie pranie do prania, do prasowania, no i jeszcze to ktore sie suszy.....deska do prasowania i zelazko to juz stale umeblowanie w duzym pokoju:-) jedynie jak mam gosci to czasami ja zloze-choc jesli to rodzinka albo bliscy znajomi to zostaje....wiec dziewczyny chcialoby sie powiedziec-ZAZDROSZCZE WAM-ale jak wiadomo zazdroscic nie wypada, no i brzydko, wiec GRATULUJE TAKICH GRZECZNYCH POCIECH
coś mu sie poprzestawiało. Po tej szczepionce tak płakał to i zasypiał wcześniej i teraz tak codziennie i wstaje przed 7 nie jest źle, tylko wszystko mnie boli bo mały ciężki ehhh
więc na głowie staje zeby wsztstko porobic hyhy mały dzis nawet na macie usnął bo mu się nudziło jak ja sprzątałam... biedaczek;-)
ale mi sie wydaje ze problemem jest tez to ze w bujaczku jest na ziemi czyli jest nisko i nie widzi wszystkiego tak jak a na rekach z gory
Podobno między innymi -właśnie powoduje rozdrażnienie w nocy, wybudzanie się itp... Czyli dokładnie nasz przypadek
;-)Czyta sie to i owo, ale wszystko jest napisane tak po ksiazkowemu!!A jak bym chciala wiedziec, czy konkretnie na dziwczynke to przed okresem czy po-z doswiadczenia domuslam sie ze przed!!