Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez sie zastanawialam nad tym.A powiedzcie mi czy mialyscie doswiadczenia z gryzaczkiem takim jak smoczek ?? Tzn taki co sie wklada jak smoczek ale zamiast tego do ssania ma takie dziaselko do gryzienia ??
Bo zastanawiam sie czy takiego nie kupic ale chcialabym sie dowiedziec od sprawdzonych czy wogole warto
A powiedzcie mi czy mialyscie doswiadczenia z gryzaczkiem takim jak smoczek ?? Tzn taki co sie wklada jak smoczek ale zamiast tego do ssania ma takie dziaselko do gryzienia ??
Bo zastanawiam sie czy takiego nie kupic ale chcialabym sie dowiedziec od sprawdzonych czy wogole warto
aj mam już tego dość, z jednej strony nie chcę jej już męczyć tym cycem, bo w sumie od początku mamy z tym problemy, a z drugiej chciałabym dać jej jeszcze trochę przeciwciał, a i przez to wszystko cysie puste się robią, z 70 F zrobiły mi się dwa flaczki :-)
Nie wiem czy myślimy o tym samym ale my mamy taki z Tommee Tippee i małemu bardzo podpasował, zwłaszcza schłodzony w lodówce. Wkłada go do buzi zarówno tak jak smoczek ale i gryzie to kółeczko bo ono też jest silikonowe. Ale jeszcze większą furorę zrobiły te z 3 etapu bo jak Maciek jeździ tymi wypustkami po dziąsełkach to ta guma tak śmiesznie wtedy piszczy i mały zachwycony. Tak więc polecam
no kurcze a dzis bylam na zakupach dzidziowych i nie wiedzialam czy brac bo nie zdazylam waszych opinii przeczytac 

Dziewuszki po cesarce, boli was może blizna i skóra dookoła niej?