reklama

Wrzesień 2009

Ja moją też dziś po 18 wykąpałam, właśnie się budzi :/
ale dziś było w miarę ok. Mycie było wcześniej bo poprostu widziałam że jest zmęczona, a nie chciałam żeby mi przed nocą jeszcze drzemała.
No i teraz płacze żeby ją wziąść na rączki :/ ehhh w takim razie idziemy się poprzytulkać

reklama
My tez sie dzis kapalismy ale co to sie dzialo ..... :sorry2: Michal aby zobaczyl wanienke zaczal sie prezyc brzuchol wyginac i machac rekami tak jakby juz chcial natychmiast tam wskoczyc.Juz sie kapiemy zawsze na siedzaco aby go posadzilam mama moja podeszla wziela jego raczke i mowi "zobacz misiu rob tak chlap chlap" i chlapie ta jego raczka w wode nie sadzila ze zalapie puscila go a on raz za razem w ta wode i chlapie na caly pokoj :-D polowe wody z wanienki wylal ja cala mokra dywan mozna wycisnac :sorry2: chyba sie przeniesiemy do lazienki z nastepna kapiela :-D

Ja mojego Igorka kąpie w dużej wannie. Ma taki fotelik i sobie siedzi a jaka to radocha, a chlapie że po kąpieli musze zawsze wycierać. Dla Niego jest to najprzyjemniejsza chwila dnia chyba hehe :-) Może być cały dzień marudny a przyjdzie pora kąpieli to odrazu lepszy humor ma :-)

u nas kąpiel w duzej wannie już od dawna, od jakiegoś czasu kąpiemy dzieciaczki razem. Takiej frajdy dawno nie widziałam, i maluch też ma super zabawę i tak samo może być najbardziej marudny i zmęczony, ale na kąpiel zawsze jest humor i siła!!!
a do 3 miesiąca nienawidził sie kąpać, aż trudno mi uwierzyć patrząc dziś na niego jak sobie przypomnę
;o)

Dzień dobry!:-D
U nas kąpanie też w dużej wannie- pod dupką położona mata antypoślizgowa, zabawki w wodzie, asekuracja mamy i sama radość;-).
Pogoda u nas dziś zapowiada się ładna- słonko już świeci, choć po wczorajszym deszczu (strasznie lało od ok 19 przez całą noc ) jest chłodniej.
Mama ma chwilkę teraz dla siebie, bo maluch zasnął a potem wybieramy się na ostatnie zakupy. Przeglądam jeszcze przepisy:-).

reklama
U nas Michalek od samego poczatku uwielbia kapiel :tak: wczoraj obejzalam sobie filmik nagrany przy tych poczatkowych kapielach i na przewijaku darl sie niesamowicie a wlozylam go do wanienki i nastala bloga cisza :-D no normalnie jakby go ktos wylaczyl :-D

U nas dzis paskudnie deszczowo i mokro.Chyba dzis zostaniemy w domu a ja upieke pizze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry