reklama

Wrzesień 2009

Życzę Wam wszystkim, aby Wielkanoc ogarnęła

Was szczególną tradycją i nowymi szczęśliwymi przeżyciami,

Ale przede wszystkim by Wielkanoc

umocniła Waszą wiarę, podniosła na duchu

i napełniła Wasze serca radością

reklama
u nas też nie ma zębów, za to katar zbliża się wielkimi krokami. mała jest tak nieznośna, że ledwo dzisiaj żyje. Starsza dopiero co zdążyła wyzdrowieć. Jestem tak umordowana, że nie chce mi się nic robić.

Witam wieczorową porą. U mnie cały dzień pieczenie, gotowanie i sprzątanie. Padam już na pysk :-/ Poza tym mała już trzeci dzień nie da się uspać po południu. Do tej pory miała 3 drzemki, a teraz z tej ostatniej zrezygnowała :) Nie wiem czy to normalne, niby rośnie....
A jak to teraz u waszych brzdąców wygląda??

My też już w dużej wannie się pluskamy:-)
Kacperek też już od dwóch tygodni nie śpi popołudniu i wieczorem jest już strasznie marudny.

Wesołych i rodzinnych Świąt!

U nas wogole sie cos przestawilo Michal marudny codziennie i spi jak zajac pod miedza po 20 min :sorry2: nawet na dworze juz tak chetnie nie zasypia.przewaznie zlapie spiocha tak mniej wiecej godzinka poltorej ok. 17 a tak to po 20 min w ciagu dnia

My sie wlasnie kapalismy znow cala mokra bylam :sorry2: ale teraz wstawilam wanienke do wanny i przynajmniej sucha podloga ;-) zamowilam misiowi krzeselko do kapieli takze jak przyjdzie juz pelna para zmieniamy wanne ;-)

Ja wczoraj taka padnieta bylam bo pojechalam na zakupy do tesco dopiero o 22 i wrocilismy o polnocy. myslalam ze tak pozno juz ludzi nie bedzie a tam caly sklep ...

Rety musze kupic albo ochraniacz na cale lozeczko albo lozeczko turystyczne :baffled: Michal mi wiecznie pchal nozke miedzy szzcebelki a nawet nad ochraniacz wkladal ale dzis to juz przegial :baffled: w koncu niedajboze mi sie udusi albo polamie.Jeszcze zeby wsadzil oddzielnie te nogi a tu dwie razem.Ja rano wstaje a on tak:

Załączniki

• 101_0136..jpg
    101_0136..jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 54
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry