reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2009

reklama
Wszystkiego Najlepszego :))) :-)

A ja wczoraj byłam z M na piwku. Troche odreagowaliśmy i było fajnie. Ale co najważniejsze. Igor pod opieką babci przespał całą noc :szok: o 20 już padł i spał do 7 rano :szok: a dzisiaj napewno mnie powita 2 pobudkami :dry: A tak w ogóle to senne się te moje dziecko zrobiło. Trochę sie pobawi zje i już marudzi bo chce spać. A niedawno miał tylko góra dwie drzemki. Może mu też ciężko w ten upał ...

Wszystkiego Najlepszego :))) :-)

A ja wczoraj byłam z M na piwku. Troche odreagowaliśmy i było fajnie. Ale co najważniejsze. Igor pod opieką babci przespał całą noc :szok: o 20 już padł i spał do 7 rano :szok: a dziiaj napewno mnie powita 2 pobudkami :dry: A tak w ogóle to senne się te moje dziecko zrobiło. Trochę sie pobawi zje i już marudzi bo chce spać. A niedawno miał tylko góra dwie drzemki. Może mu też ciężko w ten upał ...

Madzieńka- no to może my źle na te nasze dzieci wpływamy?;-):-) Niech no Babcia zdradzi, jakiego patentu użyła. Jestem baaardzo zainteresowana:-):tak:
A my właśnie wróciliśmy do domu- pół godzinki na dworze i można skonać:dry:. Taki upał, duszno. Borysek jechał w samej koszulce i pampersie- tylko mu goloneczki podskakiwały w wózku a stópki machały bez skarpetek:-D. Zbiera się na deszcz, ale nadziei nie robię sobie, bo wczoraj dwa razy nawet błyskało, raz zagrzmiało i...burza przeszła bokiem:dry:. Co za pogoda- albo leje cały miesiąc albo duchota:dry::cool2:

Sto latek solenizantom ;-)
Masakra jakas z ta pogoda nie ma czym oddychac tak slonce pali ze strach na dwor wyjsc tak wiec na spacerki dopiero po 16 wychodzimy to dla odmianyy komary gryza ...
U nas juz naszczescie noc byla ok (jesli chodzi o Michala bo ja to sie smazylam jak w piecu tak mi duszno bylo ze na podloge sie przenioslam) i mam nadzieje ze juz bedzie ladnie spal bo za tydzien na wesele idziemy i az sie boje jak ja go zostawie.

my dzisiaj prawie cały dzień na dworzu moja Wiki mimo kremu z filtrem opalila sobie buzke i dlonie hehe ale to juz wlasciwie wczesniej dzisiaj byla na bodkach z krotkim rekawkiem krotkie spodenki sandalki i hustka na glowe no i smigalysmy na rowerku super sprawa :-) a teraz obie zmeczone idziemy chyba szybciej spac :-)

Alcia na dworze też bez skarpeteczek w lekkiej sukieneczce. Buźka opalona. Ona chyba powietrzem się opala jak mój m. Mimo filtru wygląda już jak Murzyniątko. Noc przesypia e rampersie i śpi dość długo. A dzisiaj w ciągu dnia spała 3 razy. raz nawet 3 godziny.

U Nas też dziś tropiki:-) Od 14 do 20 na dworze i zero snu!!! Cały czas hi hi hah ah zaczepianie ludzi- dopiero niedawno usnęła- też w rampersie i pod kołderką z rożka;-) Ta standardowa za gruba, a rożek w sam raz się nadaje:-):-):-)

reklama
Do góry