Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szynunka masakra współczuje :|
A u nas też jak nie urok to s... Jak wspominałam mąż wyjechał i jestem sama z Igorem. i ajk wyjechał tak zaczeło się wszystko walić ... miała przyjechać moja mama na tydzień nie może bo jej pies wciąz gryzie zabawski Igiego wiecznie cos robi no ok trudno potem okazało się że w piątek nie ma kto z Igim zostać jak pójdę do pracy niania wyjeżdza teściowa też wkońcu mama wieźmie urlop i zostanie no a dziś najgorsze jak byłam na podwórku z dzieckiem i chciałam go wziąść na ręce cos mi strzeliło w plecach. Z bólu i nerwów zrobiło mi się słabo itd. Z ledwością doszłam do domu. Teraz nie umiem się wyprostować boli jak cholera :/ Z łożka wstać nie umiem. ZObaczymy do rana najwyżej będe musiała kogoś ściągnąc do mnie bo nie dam sobie sama radyA najgorsze jest to że w czwartek do pracy a nie mogę wziąść l4 bo mogę pożegnać się z robotą. Po prostu już mam dość
A jeszcze jak myśle że mąż się świetnie bawi a ja se rade nie umiem dać to krew mnie zalewa ahhhhhhh rozpisałam się ale jestem taka zła że szok :/ No nic idę się położyć byle tylko Igor nie wstawał za często w nocy bo troche sobie poczeka zanim mama się pozbiera z tego łożka
(((
Muszę się pochwalić od 3 dni Mała już nie jest na piersi. Poszło gładko, a tak się obawiałam.... Najpierw w maju skończyłam karmić w dzień, pod koniec czerwca na wieczór i teraz w nocy i nad ranem. Ala wczoraj przespała 1szą całą noc w swoim łóżeczku!!!! (zwykle w nocy lądowała u nas) Od 20 do 8.15 spała z przerwą o 3 na dwa łyki herbaty i o 5 wypiła 50ml mleka modyf.-ale nie wyjmowałam jej z łóżeczka. Na wieczór daję jej kaszkę łyżeczką. Ale fajnie jest się znowu poprzytulać do męża;-)

Ale najgorsze jest to, że on nie umie pić z butelki, tylko ze zwykłego kubka, więc nie mam pomysłu na to jak zastąpić cysia...