Witam sobotnio, u mnei za oknem doczekalam sie wiosennego slonka :-)

milo ze dzisiaj sobota, chociaz niewiele to zmienia jak sie jest caly tydzien w domu
na jakis spacer maly sie chyba wybierzemy wiosenny.
milej soboty
Jak bylam przeziebiona lekarz kazal mi plukac sola emska, to cos podobnego, kupuje sie w aptece i rozpuszcza 3 x dziennie po 1, ale ze bolalo mnei okropnie dal mi jeszcze do plukania plyn tantum verde tz sie indorowo plucze i po 2 razach bylo po sprawie, na karat psikalam roztwor wody morskiej, podobno jest tez dla neimowlat wiec nieszkodz a duza ulga, wracaj do zdrowia !!Dziewczyny, a co na ból gardła? Nie pracowałam 2 miesiące, wróciłam do pracy i już czuję "drapanie" w gardle. A nagadam się dużo. Syrop z cebuli się już robi, herbatka z miodem i cytryną, ale co poza tym??
Sarenka super wiesciMuszę się podzieli .Dziś byłam na usg 4d)
rowneiz witam nowa wrzesniowke i apeluje podobnie jak reszta o wieksze literkiczesc dziewczyny! troszke mi dziwnie bo nowa jestem...(termin- wrzesien oczywiscie:-)); tak czy inaczej bardzo sie ciesze ze wkoncu sie zapisalam![]()

milo ze dzisiaj sobota, chociaz niewiele to zmienia jak sie jest caly tydzien w domu
na jakis spacer maly sie chyba wybierzemy wiosenny.milej soboty

Małżon trochę zły bo wolał żebym siedziała w domu, ale mi tęskno do pracy, do dzieciaków.
wtedy przestaje chrapać. Innych sposobów na razie nie testowałam bo to działa jak na razie.
Ja swojego nagrałam na komórce bo też nie wierzył, że chrapie ;-) i poskutkowało i bez problemu się "przerzuca" na brzuch