Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a Ty cierpliwa:-)

A potem też ryczałam, co na nią spojrzałam, tak mnie wzruszała ta moja kruszynka
hihi pewnie teraz też tak będę miała
To już taki stan ta ciąża i po ciąży baby blues- płaczliwy

Hmmm dziekuje moze i bym zjadla ale...niestety jak pomysle o czosnku to tez mnie trzepie, ajjjjcccc ta ciaza;-)... ale jutro jak sie najem czosnkuhahaha to wszystko mi przejdzie!
Polecam, ostatnio pomogl blyskawicznie !:-)
Cudna przecudna wspaniala wzruszajaca chwila
W jednej sekundzie czlowiek zapomina o bolu....
Ah ci nasi silni i niewzruszeni mezowie 

Naprawde, nie ma piekniejszych chwil niz tuz po narodzinach! 
to musiał być niezły łomotDziś rano ledwo o 8 (było jakoś za dziesięć) zaczęła robić schabowe.I wali w blat w te kotlety i stawia na nogi pół bloku.
Normalni ludzie jeszcze przed śniadaniem a ta obiad już gotuje (zaznaczam że gotuje tylko dla siebie).
No ale nic
moja sąsiadka ma kuchnie która jest za ścianą mojej sypialni, więc dokładnie obok mojego łóżka jest jej stół kuchenny na którym też tak wali
ale najgorsze jest to że uwielbia gotować podroby, jakieś dudy, płucka czy nerki - wtedy budzi mnie smród NIE-DO-O-PI-SA-NIA.Ja też pierwsze ruchy (bombelki jakby rybka mi pływałaJa w pierwszej ciazy poczulam ruchy okolo 16 tyg, ze wzgledu,ze jestem szczupla. Szczuple dziewczyny szybciej odczuwaja ruchy jak i te ktore nosza juz kolejne dzieciatko w sobie ;-) troche cierpliwosci, zobaczysz,ze warto bylo czekac!![]()
) poczułam właśnie w ostatnim tygodniu czyli 16.;-) To pewnie tez kwestia mojej niskiej wagi.;-)