reklama

Wrzesień 2009

witam

Sorki dziewczyny że mało piszę ale to przez moje zapracowanie postaram się poprawić :-) U mnie ciąża mija jakoś szybko, chyba dlatego że mały, dom i praca zajmują mi tyle czasu że nie mam chwili żeby tylko o ty, pomyśleć :tak: Tylko zamiast przybierać na wadze to ja chudne.

Kroptusia a czy gin nie powiedział Ci nic na takie ciśnienie ?? Ja z tego co pamiętam to normą jest 140/90 bo właśnie przy takim trafiłam już do szpitala z wysokim ciśnieniem.

reklama
wracam prawie jak na skrzydłach!!!! wszystko na usg super, dzidziuś waży ok 432 g, duży bardzo wiec poród z usg na 31sierpnia, no i kochane, wróżby nie wróżny, uroki, cuda, cery nie cery. MATCZYNA INTUICJA NAJWAŻNIEJSZA, wiedziałam, że będzie CHŁOPCZYK!!!!! nawet nie wiecie jak sie cieszę, córeczka też szczęśliwa!, najważniejsze ze zdrowy:) ale mówię wam, byłam pewna!!, a najśmieszniejsze to, ze jak już pooglądaliśmy jajeczka i siusiaczka, to zasłonił dzidziuś twarz obiema rączkami i nie pokazał wcale buzi!!!!!
Ale jeszczem szczęśliwa!

Oj KRPOTUSIU kochana nikt nie mógł mi poprawic z rana hum,oru jak Ty. Niby obce baby ale tak się cieszę jakbym Ciesyzła się z własnego sukcesu. Gratuluję synka:) Patrzcie jak to jest. Jak tak to same dziewczynki , teraz zmiana na chłopców, natura jest sprawiedliwa:) Ciekawe co będzie u mnie. Wiem że mąż bardzo by chciał chłopaczka, dlatego chciałabym Mu urodzic tego upragnionego synusia za pierwszym podejściem:) Ale córeczka tez będzie kochana:)

szyszunka i kroptusia gratuluje chlopcow !!! :tak::-D:-D i ze rozwijaja sie ksiazkowo, i ze lozysko sie podnioslo :rofl2: faktycznie, od razu czus radosniejsza atmosfere :-D:-D

A ja witam z ranka.. toche zmeczona, bo do pracy trzebabylo wrocic, ale wczoraj to sie kazdy moim brzuszkiem interesowal hyhy, niecale 2 tyg mnie nie bylo i kazdy mowi ze tak wyskoczyl :rofl2:

Ide szukac jakiego programu do zmniejszania zdjec :sorry:

Dziewczyny gratuluje synusiów! Kroptusia, super że u ciebie wszystko w porządku.
Sarenka trzymaj się! I tak jestes dzielna że to wszystko wytrzymujesz. Nie daj sobie odebrać twojej własności. Trzymam kciuki za ciebie!
Oli ale ci zazdroszczę tych zakupów! My jak skończyliśmy budowę (niecały rok temu) to nie mieliśmy juz kasy na nic. Do teraz mam nowy domek wyposażony w same stare mebelki. Ale trudno. Jestem cierpliwa :-)
Acha! Melduję że wapno działa na mnie rewelacyjnie. Znacznie zmniejszył mi sie kaszel jak go piję. Więc dzięki jeszcze raz za odpowiedzi na moje pytanie.
Dziś jadę do siostrzyczki bo ma urodzinki :-) A we wtorek na usg. Normalnie nie moge sie juz doczekać :tak: Życzę wszystkim udanego weekendu :-):-)

reklama
Dziewczyny-gratuluję synków!Najlepszy jak dla mnie program do jakiejkolwiek obsługi zdjęć na kompie to PICASSA3-sam wyszukuje wszystkie zdjęcia z kompa i można je łatwo zmniejszyć,obrobić (kontrast,kolory itd)i można zamontować pzryciski do wysyłania bezpośrednio fotek z programu na np.fotosik-polecam .Ostatnio mało przed kompem tylko jak najwięcej na powietrzu-mamy świetne podwórko więc córki od powrotu ze szkoły do kolacji cały czas sie bawią z córką sąsiadki .We wtorek i środę miałam fajną klientkę na warkoczyki:)koleżanka w 24tyg.ciąży -miałyśmy cieżarówkowe zaplatanie.W łikend lecę w plenery wypróbować nowy aparacik:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry