Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)Oli mnie też czeka wesele na początku czerwca i już teraz mam dylemat w co się ubiorę!!Na razie idziemy w najbliższą niedzielę na komunię i na razie worek nie potrzebny ale za miesiąc kto wie!!

;-)
W koncu nie bedzie sam facet
M tez sie nie moze doczekac dzieciatka, slodkie co??? Zycze Ci kochana zeby podbrzusze przestalo bolec;-)Ja mialam bole na poczatku ciazy teraz twu twu narazie cisza
Dziekuje za pocieszenie, jestem spokojniejsza co do stroju na weselicho
może nawet dowiem się płci dziecka;-) 

Ale uparłam się,że choćby nie wiem co,to zacznę się "wietrzyć",bo przecież mnie w domu krew zaleje... A tak przy okazji pytałam gina ostatnio o alkohol...Tzn. czy raz na jakiś czas mogę się napić małego piwka z soczkiem albo Redd'sa jakiegoś; powiedział,że właściwie tak,tylko żebym nie przesadzała, bo on sam wie jakie to uczucie w lecie kiedy ludzie siedzą na ogrodkach w knajpach i popijają piwko,a ty nie możesz.
Wiem,że to niewskazane (tylko mnie tu nie linczujcie
),ale takie maluutkie z soczkiem, raz na jakiś czas... 
Hejka :-)
Ja również po-weekendowo. Byliśmy wczoraj z m i ze znajomymi na ognisku nad Rabą, było CUDOWNIE. Brakowało mi tego. Niestety ognisko nie podzielało naszego entuzjazmu i cały czas gasło,ale jakimś cudem udało nam się upiec kiełbaski.
Moje samopoczucie w związku z tym jest znacznie lepsze, mimo że niebo dzisiaj już nie jest takie bezchmurne jak wczoraj.
inka fajnie,że pytasz, bo ja właśnie też czasami odczuwam takie lekkie bóle..Nie tak często jak wcześniej,ale zdarzają się. Myślę,że to raczej niegroźne.
cayoo ja mam ten sam problem, tzn. mdlenie w tramwajach i autobusach, i w ogóle jak jest duszno i gorąco. Ostatnio zasłabłam w tramwaju,dobrze,że m był ze mną.
Poza tym,to dalej niespecjalnie chce mi się COKOLWIEK robić,więc leżę i się nudzę,a najgorsze jest to,że to nudzenie się zaczyna mnie denerwować. Na spacerkach też dość szybko się męczę,chociaż brzuszek malutki i jak ubiorę spodnie,to praktycznie nie widać.Ale uparłam się,że choćby nie wiem co,to zacznę się "wietrzyć",bo przecież mnie w domu krew zaleje... A tak przy okazji pytałam gina ostatnio o alkohol...Tzn. czy raz na jakiś czas mogę się napić małego piwka z soczkiem albo Redd'sa jakiegoś; powiedział,że właściwie tak,tylko żebym nie przesadzała, bo on sam wie jakie to uczucie w lecie kiedy ludzie siedzą na ogrodkach w knajpach i popijają piwko,a ty nie możesz.
Wiem,że to niewskazane (tylko mnie tu nie linczujcie
),ale takie maluutkie z soczkiem, raz na jakiś czas...
![]()