• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrzesień 2009

olinka na ziemię cię sprowadzę troszkę.. nie nastawiaj się, że na pewno poznasz płeć... też byłamb tego taka pewna, a ty maluch zrobił niespodziewankę i za nic w świecie nie chciał pokazać.. jednym słowem wypiął się na nas... dlatego idź spokojnie na USG a jak tylko dzidziuś zechce pokazać to nic tylko się cieszyć :) ja chciałam płeć poznać bardzo bardzo bardzo.. i byłam okropnie smutna i rozczarowana.. tydzień dochodzilam do siebie... było mi na prawdę bardzo smutno :( w dodatku troche mnie gin nastraszył ze malutkie jakieś takie...

reklama
Eli
wiem, ze na USG moze akurat tak byc, ze dzidzia sie nie pokaze-trudno- ale tak jak ty chcialabym sie upewnic i wiedziec co mi tam rosnie!nie martw sie-kiedy masz kolejne usg?moze wtedy sie uda;) albo idz prywatnie jak nie daje ci to spokoju!papa

Olinka2009 ja od początku chodzę prywatnie, ale jakoś nie chcę tak męczyć dzidziusia tymi USG ..nie przepada za tym :baffled:. Kolejną wizytę mam 7 maja, bo teraz mam co 2 tyg.. bo mamy troszkę zwiększoną ostrożność teraz, bo mdlałam i byłam w szpitalu i trzeba teraz bardziej kontrolować dzidziusia.. nie wiem czy 7 mi właśnie nie powtórzy USG bo to było połówkowe i trochę takie nijakie te pomiary wyszły... :-( Ale gin mówił, że w normie się mieści.. no zobaczymy.. jak będzie USG to będzie.. jak będzie widać to fajnie, a jak nie to będzie niespodzianka przy porodzie... ale nie mówię... BAAAAARDZO bym chciała wiedzieć czy mam córeczkę czy syna :) bo przecież już MAM :) tylko jeszcze w brzuszku :)

Dziewczynki melduje się jak obiecałam.... dojechałam z mężem spokojnie do niemiec tylko od PRAGI nam się pogoda do "D" zrobiła, deszcz deszcz i deszcz, ale pomału dojechaliśmy.

Poza tym maleństwo w buszku daje czadu, kręci się - coraz intensywniej je czuje z dnia na dzień.

Dobrej nocy kochane bo ja chyba jeszcze godzinkę i kłade się spać, padam z nóg.

Kasiunia! to w ktorym ty jestes tygodniu ciazy teraz?bo ja jestem w 18tym a mam rodzic 28 wrzesnia?
papa

Witam w klubie, ten sam termin:tak:;-):-)

Ninonka to super ze dalas nam znac ze dojechaliscie szczesliwie!!!buziaczki:-)

Ja tez sie nastawiam ze 5 maja zobacze plec dzidziusia ale jakos czuje ze sie nie dowiemy, a nastepne usg dopiero pod koniec lipca:baffled:strasznie chce uslyszec bicie serduszka malenstwa tak dawno go nie slyszalam:-p

Dobrej nocki wrzesnioweczki :rofl2:

Eli 88:

Do 7ego tylko tylko tydzien!Zleci jak z bicza!
Czasami tez pomiary wychodza dziwnie bo zalezy jak dziecko sie ulozy- wiec to o niczym nie siadczy i niepotrzebnie sie nie martw bo dzidzia odczuwa twoje nastroje i jej tez smutno!wiec glowa do gory i na majowke ;)
papa

Witajcie, ja po USG w poniedzialek dowiedzialam sie ze wszystko ok, ale plci nie potwierdzili, tutaj w Szkocji nawet pisze na drzwiach aby nie pytac:tak: choc moj chlopak nie wytrzymal i z dwa razy zapytal, ale zostal zignorowany.
Tydzien temu bylam w Polsce na USG i powiedzieli mi ze chlopiec-i tej wersji sie trzymam-jest Adas:tak:i juz.
Nadal sie niepokoje czy jest ok. Mowia ze ok, ale oni tutaj tak dokladnie nie badaja. To bylo moje 2 usg i ostatnie. Raz tylko mialam pobierana krew:confused:. Niedawno wyczytalam ze w 12 tygodniu badaja przeziernosc karkowa-a ja chyba tego nie mialam.
Ale jestem panikara. Biedny ten moj maluszek-moze przez to jest taki ruchliwy-nawet nie mogli go pomierzyc na usg-tak brykal:happy2:
Musze wyluzowac i dlatego od przyszlego tygodnia chce zaczac chodzic na yoge-czy ktoras z Was probowala :-)
A w piatek szykuje sobie dodatkowa dawke stresu;-)zdaje na prawko-to juz drugie podejcie-trzymajcie za mnie kciuki:-)
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zeby juz byl WRZESIEN:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry