reklama

Wrzesień 2009

olinka na ziemię cię sprowadzę troszkę.. nie nastawiaj się, że na pewno poznasz płeć... też byłamb tego taka pewna, a ty maluch zrobił niespodziewankę i za nic w świecie nie chciał pokazać.. jednym słowem wypiął się na nas... dlatego idź spokojnie na USG a jak tylko dzidziuś zechce pokazać to nic tylko się cieszyć :) ja chciałam płeć poznać bardzo bardzo bardzo.. i byłam okropnie smutna i rozczarowana.. tydzień dochodzilam do siebie... było mi na prawdę bardzo smutno :( w dodatku troche mnie gin nastraszył ze malutkie jakieś takie...

reklama
Eli
wiem, ze na USG moze akurat tak byc, ze dzidzia sie nie pokaze-trudno- ale tak jak ty chcialabym sie upewnic i wiedziec co mi tam rosnie!nie martw sie-kiedy masz kolejne usg?moze wtedy sie uda;) albo idz prywatnie jak nie daje ci to spokoju!papa

Olinka2009 ja od początku chodzę prywatnie, ale jakoś nie chcę tak męczyć dzidziusia tymi USG ..nie przepada za tym :baffled:. Kolejną wizytę mam 7 maja, bo teraz mam co 2 tyg.. bo mamy troszkę zwiększoną ostrożność teraz, bo mdlałam i byłam w szpitalu i trzeba teraz bardziej kontrolować dzidziusia.. nie wiem czy 7 mi właśnie nie powtórzy USG bo to było połówkowe i trochę takie nijakie te pomiary wyszły... :-( Ale gin mówił, że w normie się mieści.. no zobaczymy.. jak będzie USG to będzie.. jak będzie widać to fajnie, a jak nie to będzie niespodzianka przy porodzie... ale nie mówię... BAAAAARDZO bym chciała wiedzieć czy mam córeczkę czy syna :) bo przecież już MAM :) tylko jeszcze w brzuszku :)

Dziewczynki melduje się jak obiecałam.... dojechałam z mężem spokojnie do niemiec tylko od PRAGI nam się pogoda do "D" zrobiła, deszcz deszcz i deszcz, ale pomału dojechaliśmy.

Poza tym maleństwo w buszku daje czadu, kręci się - coraz intensywniej je czuje z dnia na dzień.

Dobrej nocy kochane bo ja chyba jeszcze godzinkę i kłade się spać, padam z nóg.

Kasiunia! to w ktorym ty jestes tygodniu ciazy teraz?bo ja jestem w 18tym a mam rodzic 28 wrzesnia?
papa

Witam w klubie, ten sam termin:tak:;-):-)

Ninonka to super ze dalas nam znac ze dojechaliscie szczesliwie!!!buziaczki:-)

Ja tez sie nastawiam ze 5 maja zobacze plec dzidziusia ale jakos czuje ze sie nie dowiemy, a nastepne usg dopiero pod koniec lipca:baffled:strasznie chce uslyszec bicie serduszka malenstwa tak dawno go nie slyszalam:-p

Dobrej nocki wrzesnioweczki :rofl2:

Eli 88:

Do 7ego tylko tylko tydzien!Zleci jak z bicza!
Czasami tez pomiary wychodza dziwnie bo zalezy jak dziecko sie ulozy- wiec to o niczym nie siadczy i niepotrzebnie sie nie martw bo dzidzia odczuwa twoje nastroje i jej tez smutno!wiec glowa do gory i na majowke ;)
papa

Witajcie, ja po USG w poniedzialek dowiedzialam sie ze wszystko ok, ale plci nie potwierdzili, tutaj w Szkocji nawet pisze na drzwiach aby nie pytac:tak: choc moj chlopak nie wytrzymal i z dwa razy zapytal, ale zostal zignorowany.
Tydzien temu bylam w Polsce na USG i powiedzieli mi ze chlopiec-i tej wersji sie trzymam-jest Adas:tak:i juz.
Nadal sie niepokoje czy jest ok. Mowia ze ok, ale oni tutaj tak dokladnie nie badaja. To bylo moje 2 usg i ostatnie. Raz tylko mialam pobierana krew:confused:. Niedawno wyczytalam ze w 12 tygodniu badaja przeziernosc karkowa-a ja chyba tego nie mialam.
Ale jestem panikara. Biedny ten moj maluszek-moze przez to jest taki ruchliwy-nawet nie mogli go pomierzyc na usg-tak brykal:happy2:
Musze wyluzowac i dlatego od przyszlego tygodnia chce zaczac chodzic na yoge-czy ktoras z Was probowala :-)
A w piatek szykuje sobie dodatkowa dawke stresu;-)zdaje na prawko-to juz drugie podejcie-trzymajcie za mnie kciuki:-)
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zeby juz byl WRZESIEN:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry