eli88
Fanka BB :)
olinka na ziemię cię sprowadzę troszkę.. nie nastawiaj się, że na pewno poznasz płeć... też byłamb tego taka pewna, a ty maluch zrobił niespodziewankę i za nic w świecie nie chciał pokazać.. jednym słowem wypiął się na nas... dlatego idź spokojnie na USG a jak tylko dzidziuś zechce pokazać to nic tylko się cieszyć
ja chciałam płeć poznać bardzo bardzo bardzo.. i byłam okropnie smutna i rozczarowana.. tydzień dochodzilam do siebie... było mi na prawdę bardzo smutno
w dodatku troche mnie gin nastraszył ze malutkie jakieś takie...
. Kolejną wizytę mam 7 maja, bo teraz mam co 2 tyg.. bo mamy troszkę zwiększoną ostrożność teraz, bo mdlałam i byłam w szpitalu i trzeba teraz bardziej kontrolować dzidziusia.. nie wiem czy 7 mi właśnie nie powtórzy USG bo to było połówkowe i trochę takie nijakie te pomiary wyszły... :-( Ale gin mówił, że w normie się mieści.. no zobaczymy.. jak będzie USG to będzie.. jak będzie widać to fajnie, a jak nie to będzie niespodzianka przy porodzie... ale nie mówię... BAAAAARDZO bym chciała wiedzieć czy mam córeczkę czy syna
;-):-)

. Niedawno wyczytalam ze w 12 tygodniu badaja przeziernosc karkowa-a ja chyba tego nie mialam. 
Już się mojej drugiej księżniczki doczekać nei mogę po prostu