reklama

Wrzesień 2009

Sarenka27 skoro piszesz ,że Twój mężuś lubi rzeczy praktyczne to może coś mu kupisz z ciuszków, może jakąś fajną koszulkę, wszystko zależy od tego co lubi, a o tym to już Ty najlepiej wiesz:tak:Ja ostatnio widziałam świetne body z napisem mam najlepszego tatusia, lub kocham mojego tatusia i planuję kupić taki prezencik niby dla malutkiej ale z okazji dnia taty, już widzę jak mój misiek będzie rósł jak zobaczy swoją córcię w takim napisie;-):tak:A u nas dzis straszna pogoda, pochmurno , trochę pada no i chyba ciśnienie jest baaaaaardzo niskie bo ja już po kawie i ledwo na oczy patrzę:baffled:
-inka też miałam to badanie robione, ale mnie lekarka mówiła, że na tym etapie ciąży te normy mogą być jeszcze zaniżone bo to wszystko dopiero teraz się będzie normować, ja miałam to badanie w 19 tyg, ale Twój maluszek też jest jeszcze stosunkowo młody , więc wszystko na pewno będzie dobrze, zresztą sam lekarz powiedział Ci, że na razie nie ma się czym martwić, a dzidzia czuje jak mamusia jest zdenerwowana, więc od dziś pozytywne myślenie:tak::tak:
A ja wczoraj w poczekalni u ginekolog usiadłam między dwoma ciężarówkami, które miały termin na dziś i jedna na 19 czerwca, oj dziewczynki widziałam jak im już jest niewygodnie, ciężko, też tak będziemy za niedługo:tak::tak:

reklama
Sarenka faceci to gadżeciarze... kup mu jakiś gadżet z tematyki którą się interesuje... ja mam łatwo bo misiek studiuje WF i ubielbia sporty więc ja mu zawsze kupuję tego typu prezenty :) teraz planuję jako ślubno-urodzinowy prezent kupić mu osobistego trenera na nadgarstek.. to taki jakby zegarek, stoper, mierzy puls, ile km już brzebiegł i z jaką prędkością... wiem, że będzie zachwycony bo ma zamiar teraz biegac bo zrobiło się ciepło, a ostatnio sobie zaniechał tą swoją kondycję... ostatnim razem kupiłam mu matę do ćwiczeń bo robił ćwiczenia weidera.. już prawie udało mu sie dobrnąć do końca.. brakowało mu tylko 3 dni żeby zaknąć ćwiczenia i pojechał do mamusi na ur i przerwał... głupol... i teraz będzie musiał od nowa :-D

Hey dziewczynki melduje sie ze zyje...ze skurczami parogodzinnymi ale zyje, leze sobie teraz i odpoczywam bo ciezkiej nieprzespanej nocy, napchalam sie prochami i pomoglo bo skurcze meczyly od 4 nad ranem....Buziole lece czytac co tam naskrobalyscie :-)

A co tam u Ninonki dawno jej tu nie widzialam ??? I Henreitty??

Inka - gratuluje synka a malym odbieganiem od normy sie nie przejmuj, bedzie wszystko dobrze :-)

Agawa, własnie myślałam o koszulce bądz o klapkach:) Ale ten Twój pomysł z bodziakiem z napisem mam super tatę tak mi się spodobał, że chyba go pożyczę. Tylko że u nas widziałam takie body typowo chłopienco dziewczęce a ja nie wiem co będzie:(( Eli mój interesuje sie motoryzacja:)a gadzety do auta to ma już wszytskie.

U nas tez na rocznice prezentow sobie nie dajemy... to raczej jak walentynki, kwiaty, spacer, kino, kolacja.. bo hm.. sorki ale koszula z okazji,ze jestes moim mezem... to jakies malo romantyczne :-D A tu trzeba uczcic swoje malzenstwo, swoja milosc, to wg mnie najlepiej przez okazanie sobie takich mega uczuc na kolacji czy spacerku i delektowa sie tym przez ta chwilke... bo w zyciu codziennym tacy zabiegani jestesmy,ze nie zawsze okazujemy to co czujemy... a to taka chwila gdzie cala ta skumulowana milosc wyplywa... ;-)

A moj mezulek ma dzis urodzinki a w niedziele imieninki i z tej okazji jedziemy do Walii na weekend ze znajomymi :rofl2:

Hey dziewczynki melduje sie ze zyje...ze skurczami parogodzinnymi ale zyje, leze sobie teraz i odpoczywam bo ciezkiej nieprzespanej nocy, napchalam sie prochami i pomoglo bo skurcze meczyly od 4 nad ranem....Buziole lece czytac co tam naskrobalyscie :-)

A co tam u Ninonki dawno jej tu nie widzialam ??? I Henreitty??

Inka - gratuluje synka a malym odbieganiem od normy sie nie przejmuj, bedzie wszystko dobrze :-)

u mnie już dzisiaj ok. , bo wczoraj też prawie cały dzień męczyłam się ze skurczami, bolało jak przed okresem. Ale dzisiaj już lepiej, na 16 idę do lekarza to dam znać czy maluch coś urósł, bo już mam dość słuchania, że nie wiadomo gdzie mam to dziecko , bo brzuch taki mały. Kroptusia wiem ,że ty też bierzesz isoptin i fenoterol- też musisz mieć pół godziny przerwy między jednym a drugim?

my na 1 rocznice pojechalismy do restauracji i na pycha lody:-)
stwierdzilam ze skoro to PAPIEROWA rocznica to moge mu papier toaletowy sprezentowac...hihihhi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry