reklama

Wrzesień 2009

Eli cieszę się, że jednak wszystko oki, że nie musisz do szpitala iść :tak::-D
Nawet wyniki mówią, że wyjątkowa z Ciebie babka :rofl2::-D:-D

Olgha świetnie, ze jakieś perspektywy się pojawiły, że nie musicie przewracać sobie wszystkiego do góry nogami :tak:
Dla córek to chyba też lepiej, bo tutaj mają swoich przyjaciół...
A nie powiedziane, że nie wrócisz kiedyś do swojej branży ;-)

reklama
Melduje,że byłam u gina,u maluszka i u mnie wszystko OK oraz ten dziwny wynik obciążenia glukozą (mniejszy po wypiciu) jest prawidłowy.Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

Witam ja już po pracy, jak się okazało to był mój ostatni dzień w pracy. Musieli kogoś zwolnic i wypadło na mnie :baffled: z jednej strony się ciesze bo z tego powodu we wtorek wracamy już do Polski:-) a z drugiej strony nie, bo troche kasy stracimy:sorry:
A wiec juz zaczynamy sie pakowac... ostatnie zakupy... i w droge. Najbardziej bedzie mi szkoda tych niskich cen w sklepach, ale w przyszlym roku mamy zamiar przyjechac do Uk na jakies zakupowe szalenstwo.
Ciesze sie, ze mojego maluszka zobacze wczesniej, pewnie za jakies 2 tygodnie ciekawa jestem czy potwierdzi sie ze pod serduszkiem nosze coreczke;-)

A mam jeszcze pytanko do Was czy myslicie ze zdaze jeszcze zrobic test obciazenia glukoza?? Podobno robi sie go od 24 do 28 tc. a ja bede na poczatku 28...

Witam Nocną porą... dziś troszkę się zmartwiłam po konsultacji z profesorem odnośnie wyników mojego męża. Musi porobić szereg różnych badań, bo jego wątróbka niestety nie jest w dobrym stanie... Moja na szczęscie ok, ale czeka mnie jeszcze jedno badanie- które jednoznacznie podkreśli, że u mnie nic złego się nie dzieje... echhhhhh . Muszę też dodatkowo zaszczepić dzieciątko ze względu na ten HBS+- i co najśmieszniejsze ta szczepionka nie jest refundowana płaci się za nią niebagatella kwotę bo powyżej 500 zł:wściekła/y:Tak się zastanawiam co z dziećmi Mam, których na to nie stać...brak słów.. Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień... na pewno będzie bo Moja Mamka w końcu wraca z sanatorium:-D Życzę Miłych i Spokojnych Snów Wszystkim Ciężaróweczkom

Olgha to świetnie że tak się ułożyło. A teraz życzę tylko w takim razie szybkiego znalezienia nowego lokum ;-)

Eli widać że los się uśmiechnął i nie zabierze nam Cię na żaden oddział. :-) Leż sobie spokojnie w domku i dostarczaj nam tej swojej pozytywnej energii ;-):-)

kasiunia123 to u Ciebie nie ma okresu ochronnego dla kobiet w ciąży?????

Moniczkaleg83 - przykre to z Twoim mężem. Szczególnie teraz.... Ale grunt to pozytywnie myśleć a na pewno wszystko dobrze się ułoży . Zdrówka dla WAS!!!

Dziewczyny dziękuję za gratki za synka :-). A jeśli chodzi o to badanie to staram sie myśleć pozytywnie :tak:.

Dzień dobry:-)
My dzisiaj trochę dłużej pospaliśmy. Co wieczór jak się kładę to się modlę żebym pospała dłużej niż do 5:-D
My dzisiaj mamy 100-dniówkę Achhhh jak się cieszę

Kasiunia bardzo mi przykro, ale grunt że potrafisz znaleźć w tej sytuacji pozytywne strony. Naprawdę w Uk jest dużo taniej niż w Polsce? bo jakoś to do mnie nie dociera. W przyszłym tygodniu przyjeżdża kuzyn z rodzinką to może by nam jakieś zakupki zrobili, tzn. dla naszego dzidziusia

Dzień dobry:-)
My dzisiaj trochę dłużej pospaliśmy. Co wieczór jak się kładę to się modlę żebym pospała dłużej niż do 5:-D
My dzisiaj mamy 100-dniówkę Achhhh jak się cieszę

Kasiunia bardzo mi przykro, ale grunt że potrafisz znaleźć w tej sytuacji pozytywne strony. Naprawdę w Uk jest dużo taniej niż w Polsce? bo jakoś to do mnie nie dociera. W przyszłym tygodniu przyjeżdża kuzyn z rodzinką to może by nam jakieś zakupki zrobili, tzn. dla naszego dzidziusia
NO to gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja juz też nie moge sie doczekać mojej studniówki ale chyba jeszcze tylko tydzień HURA

u mnie już dzisiaj ok. , bo wczoraj też prawie cały dzień męczyłam się ze skurczami, bolało jak przed okresem. Ale dzisiaj już lepiej, na 16 idę do lekarza to dam znać czy maluch coś urósł, bo już mam dość słuchania, że nie wiadomo gdzie mam to dziecko , bo brzuch taki mały. Kroptusia wiem ,że ty też bierzesz isoptin i fenoterol- też musisz mieć pół godziny przerwy między jednym a drugim?

Slonce ja nie biore razem tych dwoch lekow pomylilas mnie chyba z Syla :-)
wiec nie powiem czy powinien byc odstep pol godziny

Kroptusia ile bierzesz fenoterolu i isoptinu? ja biore co 3 godziny fenoterol czyli 8 razy a isoptin tylko 1 i chyba za mało bo mi kołacze serducho.
Henrieccie sie cos pomylilo bo ja nie biore tego leku :))
Witam Was dziewczynki, właśnie odebrałam wyniki badania moczu i ... mam skierowanie do szpitala i jeszcze dziś muszę się tam pojawić. W moczu bakterie i leukocyty:-(
Idę spakować torbę i jadę:-(
Odezwę się po powrocie. Zdrówka życzę wszystkim

Trzymamy kciuki Slonce i szybciutko do nas wracaj :-)

inka no niestety nie ma bo pracowałam przez agencje...

Jogobelka
tak jest dużo taniej, oczywiście zależny co ale np odzież oryginalna i buty
(ostatnio kopiłam sobie pumy za 8 £ czyli 40zl) a dla dzieciątka np. laktator tommee tippee kopiłam za 10£ czyli 50zl a na allegro widzialam za 130 zl, smoczki tej samej firmy 2 za 2.50£ czyli 12.50zl - cena z allegro ok 20zl...
Duzo moglabym wymieniac, jedyne co jest drozsze to napewno jedzenie, ale nie sa to tragiczne ceny, nawet w polskim sklepie, wiec nie oplaca sie juz przywozic jedzenia z Polski, bo codziennie swiezy chlebek, bulki, wedlina itp.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry