Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj.Witam serdecznie, właśnie dzisiaj mija mnie i mężulkowi19 tydzień ciąży bliźniaczej. Na dzień dzisiejszy wiadomo, że nasze aniołki są dwujajowe, jeden z nich jest na 100% Jankiem, a Antek lub Tosia mam nadzieję oznajmi nam sie później. Właśnie siedzę i łamię sobie głowę jaki wózek dla maleństw wybrać. I jesli możecie mi doradzić lub polecić sprawdzone modele byłabym ogromnie wdzięczna.Dziękuję
![]()

Witaj Kochana ! Ja chcialam tylko tak od siebie napisac ze sama mam za soba przezycie poronienia w 10 TC bylo to dla mnie najgorsze przezycie w zyciu poronilam w kwietniu a w kwietniu nastepnego roku urodzilam zdrowa sliczna coreczke a teraz czekamy na wrzesien na kolejne malenstwo WIERZ bo na pewno bedzie u Ciebie tak samo dobrze tylko nie zapomnij nam o tym napisac jak urodzisz swoje szczescie, bede wspominac o Tobie i kruszynce przy swoich rozmowach z Bogiem trzymaj sie Kobietko.Witam Dziewczyny:-) może mnie jeszcze troszeczkę pamiętacie:-) byłam tutaj u Was na Wrześniówkach, ale niestety miałam pusty pęcherzyk:-) dalej byłam na forum, ale na innych wątkach:-) teraz powracam na Lutówki 2010 (termin 21 luty 2010r.), bo dziś zrobiłam test i wyszły piękne dwie kreseczki, a wczorajszy wynik betki to 134,8 mIU/ml:-) chciałam napisać, że o Was nie zapomniałam, ale ciężko było mi tu zaglądać...ale wiedzę, że u Was bardzo dobrze i już niebawem rozwiązania:-) proszę dodajcie mi trochę wiary i otuchy, że tym razem się uda i wszystko będzie w porządkumocno Was ściskam i całuję:-)
mój mężuś bardzooooooooooo chce mieć bliźniakiale raczej nie ma szans bo ani u mnie ai u niego takowych nie było
M się śmieję że zawsze ktoś musi być pierwszy
oby nie my
![]()

;-)
i nawet poszłam rano po pieczywo dla mężusia na kanapeczki.... biedy zdziwił się jak wstał i zobaczył że żoneczki nie ma