Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dołączam się do klubu twardniejących brzuszków :-( Oprócz diprofiliny (3x1) muszę jeszcze brać cordafen (3x1). Mam nadzieję, że w pozycji leżącej uda mi się dotrwać do września... Naprawdę można się depresji nabawić:-( Ciągle coś. W pełni Was rozumiem. Pozdrowki
Jutro mam STUDNIOWKE!

:-)
:-)my juz wróciliśmy do żywych, tzn miki juz broi na całego... a ja sprzątam, myślę jak go podtuczyc i jakie atrakcje mu wymyśleć na jutro
a jak broi to już znak że na serio wszystko jest ok
;-)Poza tym obawiam się,że z moim zdrowiem psychicznym nie najlepiej.Już słyszałam,że mam depresję i mam się zwrócić do lekarza....do jakiego lekarza?? Jaka depresja???? Strasznie mi źle,płaczę non stop, mam ochotę się pod auta rzucać...ja wiem,że to może być niezrozumiałe,skoro noszę w brzuszku moje maleństwo,ale...Naprawdę ciężko mi i zupełnie nie wiem jak sobie z tym poradzić. Boję się o siebie. :--
-(

zobaczysz jaka będziesz szczęśliwa jak przyjdzie na ten świat, jak będzie się do ciebie uśmiechało, potem wypowie słowo "mama", pierwszy ząbek itd nie ma nic fantastyczniejszego, musisz być teraz silna bo pamietaj że dlas takich chwil warto żyć
;-):-) a depresja u kobiet w ciaży jest częstym przypadkiem:-(