Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i jak Ci sie z tym żyje Mężatko?No i jutro bede tydzien mezatkaale sie porobilo-haha
pozdrawiam
tak samo jak przed, no nie?
nic sie wcześniej nie zacznie! zobaczysz, ze bedziesz miała wrzesniową dzidzie.... pessar to bardzo dobre zabezpieczenie!Dziewczyny martwi mnie bardzo że już jest u mnie rozwarcieNiby bezpieczniej mam teraz jak mam ten pessar że moja szyjka już całkowicie nie zgładzi sie ale boję się bo nie chcę aby nic wcześniej się nie zaczęło.

bo wiem ze to nie jest przyjemne tak cały czas leżec
teraz leże i kwicze - mojemu mężusiowi zachciało się pasty z tuńczyka to
zlitowałam się nad biedaczkiem i zrobiłam ... sama też skorzystałam bo apetyt mam jak wilk
a kilogramki lecą heheteraz powracam na Lutówki 2010 (termin 21 luty 2010r.), bo dziś zrobiłam test i wyszły piękne dwie kreseczki, a wczorajszy wynik betki to 134,8 mIU/ml:-)

szczęśliwych miesiecy z malenstwem pod serduszkiem wlasnie-czy ktoras moze z was ma taka liste co trzeba spakowac do szpitala zabrac- bo chyba powoli trzeba kompletowac gadzety![]()
ale i tak trzeba sie wybrac do szpitala, bo jednak co szpital to inne potrzeby i zwyczaje 

w domu wszyscy w szoku ja tez
na szczescie mama znalazla sąjeszcze dwa słoiki
ale zamieszania narobilam
patrzyli sie na mnie jak na dziwadlo bo ja raczej chodzacy rozsadek jestem
ja też zdziwiona i zawstydzona swoim zachowaniem ryczałam jeszcze bardziej ze tak siekompromituje.... a juz myśłałam ze mnie huśtawki hormonów ominą
dlatego proponuję w,ózek, który kupiłam, nawet używany ale warto..... NIE MAM DO NIEGO ZASTRZEŻEŃ. POLECAMWózek Herqules Twin Raport Spin rzeczywiście wydaje się być fajny, no i LEKKI jak na bliźniaka. Nowy kosztuje w tej chwili 2099,00 i niestety w cenie nie są zawarte gondolki dla noworodków, trzeba by dokupić... Herqules Twin Raptor Spin#
Tako Duo Driver - polski producent, ten wózek to klasyczny bliźniak, dość ciężki i nie ma kółek zwrotnych, ale mieści się do standardowej windy, jest dosyć stabilny (oglądałam na żywo) no i w cenie są gondolki i torba. Koszt to coś koło 1155zł. Nie ma możliwości zamontowania do niego fotelików samochodowych. Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...
Tako wypuściło też nowy model Duo Jumper Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe... droższy, wypasiony, można zamontować foteliki, oglądałam go na żywo i trochę mnie przeraziła szerokość tego wózka. Może nie wejść do każdej windy niestety, nie mówiąc już o pobliskim sklepiku spożywczym![]()