Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki dziewczyny. Mnie już przeziębienie powoli opuszcza. Wygrzałam się w domu, opiłam ciepłych herbatek z cytryną, zadbałam o siebie...i w poniedziałek do pracy. (cały tydzień byłam na L4). Szef nie będzie zachwycony jak się dowie, że kolejna w ciąży
,
Witam wszystkie mamusie. Jestem w 6 tc ciąży. Lekarz potwierdził. Mieszane uczucia. Radość przeplata się z obawą przed nieznanym i nie chcianym
. Staram się być dobrej myśli, choć muszę przyznać ze idzie mi to z oporem
. Moje obawy raczej wynikają z tego, iż mieszkam w miejscowości gdzie lekarze ginekolodzy i oddział ginekologiczny nie cieszą się dobrą opinią a "forum" na ten temat jest przerażające....dlatego wciąż zastanawiam się komu tak naprawdę mogę zaufać....
Mam nadzieję, że chwile spędzone na tym forum dodadzą mi odwagi na te kolejne ...8 miesięcy. Pozdrawiam
![]()
![]()
![]()
![]()
dobrze że do nas dołączyłaś, w grupie raźniej
a co do lekarzy to może warto poszukać jakiegoś w sąsiedniej miejscowości? W końcu wizyty są raz w miesiącu a samopoczucie i zaufanie do lekarza są bardzo ważne 

A co do lumpeksów to jeszcze nie trafiłam na taki gdzieby można było trafić na ciuszki ciążowe
a szkoda bo ogólnie w sklepach są dosyć drogie.
mniamIndygo i ja mam nadzieje ze tegoroczne lato nie będzie nadto upalne. Generalnie uwielbiam ciepło ale akurat w tym roku pewnie będę narzekała
.
Ninonka, mam nadzieje ze mój szef nie będzie mi nadto wchodził w drogę. Niestety on uważa że kobieta w ciąży nie skupia się na pracy i "tylko się objada" i do tej pory wszystkie dziewczyny, które u nas były w ciąży szybko szły na L4. Ja wolałabym jednak jeszcze trochę popracować, bo to siedząc w domu jadłabym co chwile
.