Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niedawno odebrałam wyniki badań i się okazało, że nie miałam toxoplazmozy. Od kilkunastu lat mam koty, myślałam, że przechodziłam, ale nie. Cytomegalii również nie przechodziłam. Na szczęście żadnej z tych chorób nie przechodzę obecnie. W czwartek wizyta, już nie mogę się doczekać![]()
. Cos smutno tu ostatnio.. i cicho..

ja bede miała córcie... juz nawet wierze lekarzowi, moja cera przy synku była taka ładna... a teraz - trądzik młodzieżowy... masakra!
. Jak mnie nie wysypie na twarzy to na dekolcie. Ostatnio nawet zauważyłam parę krostek na piersiach
a o plecach nie wspomnę
. I niewiele czasu żeby to znikło
, :-)
. Masakra. hehehehe uwazaj zeby ci meza nie odbila...Wiecie co, zaczęła irytować mnie moja koleżanka. Jeszcze przed ciążą tak było, że ledwo wróciłam z pracy a ona już u nas była. A teraz jak jestem w domu to jest nawet parę razy dziennie u mnie. Ale siedzi u nas do 22-ej, 23-ej. I tak prawie codziennie. Tyle dobrego, że nie trzeba jej "nadskakiwać", bo potrafi otworzyć sobie lodówkę i przy okazji zrobić nam coś do jedzenia. Masakra.
Wczoraj jedynie nie była to udało się położyć wcześniej. :-)
Miłej niedzieli wszystkim!