Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wizyte mam dopiero w piatek oby wytrzymac ... Bralyscie moze NIFUROKSAZYD ??? bo mowilam mu o biegunce ale i o tej wydzielinie ze mam zwiekszona i powiedzial wtedy zeby to brac z tego co czytam to to jest chyba na biegunke i teraz nie wiem czy on nie mial na mysli zebym to brala ze wzgledu na ta wydzieline ...
bo jak biegunka mi ustapi to moze to powinnam brac dalej na ta wydzieline???
:-)

Co do wątków to popieram sporo się tego teraz namnożyło a na niektórych raptem jest parę stron i nikt tam od jakiegoś czasu nie zagląda;-)
Livia i naftanalek odpoczywajcie kobietki każdy dzień na dobre wpływa na maleństwa;-)Iwona85 ja mam już wypisane skierowanie od dwóch tygodni, teraz mam mieć cc, ale przy pierwszym porodzie też miałam wypisane, ale jakby się zaczęła akcja porodowa to na pewno cię przyjmą do szpitala;-)szyszunka odpoczywaj bo nie wiadomo kiedy zacznie się na dobre;-)Wow jak tak czytam jak Kroptusia dochodzi do siebie po cc, to trochę się dygam jak to będzie ze mną....

Dodzwonilam sie... No i pewnie bym na marne pojechala dzisiaj bo kazal mi tylko cos od biegunki wziac i siedziec w domu ...Wizyte mam dopiero w piatek oby wytrzymac ... Bralyscie moze NIFUROKSAZYD ??? bo mowilam mu o biegunce ale i o tej wydzielinie ze mam zwiekszona i powiedzial wtedy zeby to brac z tego co czytam to to jest chyba na biegunke i teraz nie wiem czy on nie mial na mysli zebym to brala ze wzgledu na ta wydzieline ...
bo jak biegunka mi ustapi to moze to powinnam brac dalej na ta wydzieline???
wiem, że się ponoć zwiększa ilość wydzieliny w końcówce ciąży ale nie wiem jak to wygląda niestety.:-(