reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrzesień 2009

Dooda ja mam tak ostatnio dosyć często, spróbuj wejść do wanny i poleżeć trochę w ciepłej wodzie, jak przejdzie to to tylko zmyłka;-)

reklama
Dziewczyny pomóżcie!
Czy ,ktoras z was robiła pod koniec badanie moczu?Ja wlasnie odebralam wyniki,zerknela w nie pielegniarka i powiedziala,ze sa zle tzn.wyszlo mi m.in:
-leukocyty 25leu/ul
-erytrocyty wyługowane 1-3
-erytrocyty swieze 1-3
-nablonki plaskie bardzo liczne
-nablonki okragle 0-2
-bakterie bardzo liczne
-pasma sluzu liczne
Wizyte u gin mam za 1,5 tyg,wiec dzwonilam do niego,ale przez tel za duzo sie nie dowiedzialam,kazal brac urosept 4x,no i powtorzyc badanie za kilka dni.Jak sie wyniki nie poprawia to mam przyjsc do niego wczesniej.
Powiedzcie mi skad takie zle wyniki??? No i czy to cos groznego?
Wielkie dzieki:-(

Moje ostatnie wyniki tez były fatalne
leukocyty 214 (norma <16,9)
bakterie 3662 (norma<130,7 a >1000 wskazanie do posiewu)

szybko zrobiłam posiew moczu i wszystko wyszło w porządku.

ja już 3 akcje takie miałam, jeśli przejdzie, to fałszywy alarm, kąpiel tylko przyspieszy jak sie rozpoczęła prawdziwa akcja.

Ja właśnie wróciłam od dentysty-cioci, znów jedynka.....ale już ok jak mnie zobaczyła to mówi, o matko ty już jesteś w rozsypce:)
Dzwoniłam też do ginekologa,jutro rano mam iść do niego bez kolejki, powiedziałam, ze chyba odchodzi czop, stwierdził wiec to mnie zbada i jak to określił " jak bedą warunki, to załatwi mnie w piątek lub sobotę na dyżurze".

Chyba mam je dalej tylko się rozregulowały, idę do łóżeczka może całkowicie zanikną:-(.Myślałam,że skurcze porodowe to bolesne są już od samego początku?Te,które mam w tej chwili to twardy brzuch,zaciska,aż w gardle,że się żle oddycha i bardzo uciska na pęcherz...takie dziwne to :szok:.Mam nadzieję,że to fałszywy alarm,bo chciałabym jeszcze z tydzień pochodzić z brzuszkiem.

Ja pewnie będę od piątku albo soboty, zapewne na przedporodowym, a potem chyba na górze, ale nie wiem, no i napewno na jaczewskiego:) wiec moze się spotkamy:)

reklama
Do góry