Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oczywiści nic poważnego się u mnie nie dzieje poza stawianiem się brzucha co pare minut... standard

najważniejsze że już masz wszystko za sobą:-)
a wy już prawie wszystkie z dzidziulkami 
To co iwonko rodzisz dziś i nas tu zostawiasz... przypominam ze wrzesień na 30 dni a dzis dopiero 10!a wy już prawie wszystkie z dzidziulkami
![]()

tylko mąż mi mówił ooo skurcza masz
to może coś się ruszy ... Dziewczynki długo trwa taki masaż... bo ostatnio jak byłam to coś gin tam stymulował i bardzo bolało ale niewiem czy to to ? później miałam takie brunatne upławy przez 3 dni
jutro mija tydzień jak jestem po terminie ale znając mojego gina to Mam jeszcze Duuużo czasu ... i powie Pani Sylwio my tu nic nie bedziemy przyśpieszac dziecko samo zdecyduje kiedy wyjsc!
Witam! Syla24 jest nas jeszcze trochę tylko że mamy terminy na koniec wrzesnia, a już zaczyna mnie irytować to, że wszyscy mówią TY JESZCZE Z BRZUCHEM
, a to jeszcze tyle czasu nie chcę myśleć co to będzie jak "przenoszę" chyba z tobą do tej piwnicy pójdę;-).

Znając moje szczęście to pewnie fałszywy alarm i dzisiaj jeszcze nie urodzę![]()
tylko sobie nie umiem przepowiedziec hehe