reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wrzesień 2009

Kinga wszystkiego naj naj lepszego:-)

a nam dzisiaj wyszedł 7 ząbek lewa górna jedyneczka już nie będzie wyglądal jak wampirek;-) wysypały nam się zęby jak grzyby po deszczu nie nadążam zmieniać na suwaczku

reklama
Spóźnione życzonka dla Kingi :)

Siedze sobie wczoraj w pracy nudząc się troszkę i dzwoni do mnie mąż i opowiada:
-M. siedzi sobie na fotelu przed nim stoi Mailck i klepiąc go w noge krzyczy MAMA, MAMA, MAMA:-D. M. próbował mu wytłumaczyc że on to nie mamam, ale jakoś to nie przeszło :-)
Jeszcze parę dni temu Malick wogóle nie chciał mówić mama, już go błagałam na kolanach a on nic. Teraz natomiast mama mówi do wszystkich.
Ja wiem, że to jeszcze może być za wcześnie żeby rozumiał, ale już się nie moge doczekać kiedy faktycznie na mnie zawoła MAMA.

spóżnione i najszczersze życzenia-my juz skończyliśmy 9 mies, minął okres marudzenia-kryzysowy 8 miesiąc, teraz mamy fazę strachu przed obcymi. No i po 3 dniach goraczki ammy dziś wysypkę, wiec mamy trzydniówkę! córcia ma "zespół zatokowo-oskrzelowy" i wymiotuje po antybiotyku....jak nie urok....

a upał niemiłosierny

Najleprzego dla solenizantów!!
U nas nocka całkiem spoko, była pobudka ok 1.30 ale dostała mleko i dalej spała, potem przed 6, dostała kaszkę i spała do po 7 :-) więc jest ok, obyło się bez nocnych zabaw.
U nas troszkę się przejaśnia, nareszcie po 3 dniach przestało padać. Może znowu wróci lato.

reklama
Do góry