reklama
Spóźnione życzonka dla Kingi 
Siedze sobie wczoraj w pracy nudząc się troszkę i dzwoni do mnie mąż i opowiada:
-M. siedzi sobie na fotelu przed nim stoi Mailck i klepiąc go w noge krzyczy MAMA, MAMA, MAMA
. M. próbował mu wytłumaczyc że on to nie mamam, ale jakoś to nie przeszło :-)
Jeszcze parę dni temu Malick wogóle nie chciał mówić mama, już go błagałam na kolanach a on nic. Teraz natomiast mama mówi do wszystkich.
Ja wiem, że to jeszcze może być za wcześnie żeby rozumiał, ale już się nie moge doczekać kiedy faktycznie na mnie zawoła MAMA.
Siedze sobie wczoraj w pracy nudząc się troszkę i dzwoni do mnie mąż i opowiada:
-M. siedzi sobie na fotelu przed nim stoi Mailck i klepiąc go w noge krzyczy MAMA, MAMA, MAMA

Jeszcze parę dni temu Malick wogóle nie chciał mówić mama, już go błagałam na kolanach a on nic. Teraz natomiast mama mówi do wszystkich.
Ja wiem, że to jeszcze może być za wcześnie żeby rozumiał, ale już się nie moge doczekać kiedy faktycznie na mnie zawoła MAMA.
ewusek1203
Fanka BB :)
A my dziś kończymy 9 miesiąc! :-)
spóżnione i najszczersze życzenia-my juz skończyliśmy 9 mies, minął okres marudzenia-kryzysowy 8 miesiąc, teraz mamy fazę strachu przed obcymi. No i po 3 dniach goraczki ammy dziś wysypkę, wiec mamy trzydniówkę! córcia ma "zespół zatokowo-oskrzelowy" i wymiotuje po antybiotyku....jak nie urok....
a upał niemiłosierny
a upał niemiłosierny
Najleprzego dla solenizantów!!
U nas nocka całkiem spoko, była pobudka ok 1.30 ale dostała mleko i dalej spała, potem przed 6, dostała kaszkę i spała do po 7 :-) więc jest ok, obyło się bez nocnych zabaw.
U nas troszkę się przejaśnia, nareszcie po 3 dniach przestało padać. Może znowu wróci lato.
U nas nocka całkiem spoko, była pobudka ok 1.30 ale dostała mleko i dalej spała, potem przed 6, dostała kaszkę i spała do po 7 :-) więc jest ok, obyło się bez nocnych zabaw.
U nas troszkę się przejaśnia, nareszcie po 3 dniach przestało padać. Może znowu wróci lato.
enka75
mamuśka :)
100 laaattt

no i niestety spóźnione

100 latek
Wszystkiej naj naj! bezbolesnego zabkowania i przespanych nocy haha
szyszunka dla malego tez !!!
reklama