Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Myślałam że padne ze śmiechu! Ale Mąż to potem też mnie rozśmieszył. Jak wyszliśmy z gabinetu na ulice to zatańczył machając bioderkami
a potem szedł taki dumny jak paw do samochodu i zaraz prosił żebyśmy jechali kupić coś różowego. A w sklepie jak wpadł w półki to musiałam go hamować bo już sporo mamy w innych kolorach. Jak nic będzie córunia tatunia bo tatunio już zwariował na jej punkcie.
Wczoraj właśnie nie mogłam sobie przypomnieć kto pisał o łożysku, a teraz już wiem.A moge spytac co to znaczy ze masz nisko?przodujace? i powiedzial ze masz lezec?
ale słowem nie wspomniała o połówkowym.. następna wizytę mam dopiero za miesiąc, więc podejrzewam, ze ona w ogóle takowego nie wykonuje.. nie zapytałam... z tego co wiem Ona jest dobrym fachowcem i dlatego mi bardzo na Niej zależało.. i teraz mam dylemat... czy próbować się zapisać gdzieś na to badanie? czy wystarczy Jej fachowe oko podczas każdego z USG? co myślicie? Buziaki na dobry dzień!
Gratuluję Synusia. JA też ma rozwarcie wprawdzie 0,5 cm. ale ja ciągnę na luteinię dokładnie od 3 dnia po owulacji(czyli calutką ciążę)i mimo to się rozwiera szyjka, ale ujście wewnętrzne jest w porządku, tylko z moim oszczędzaniem się to trochę gorzej, bo przecież jako mama półtoraroczniaka od macierzyństwa l4 nie wezmę:-(a teraz jak jest chory to już w ogóle...Witam kochane, Miałam wczoraj wizyte,
Będę miała synusiaCiesze sie strasznie, bo marzyłam o synku, waży prawie 500g:-) Jest zdrowiutki, wszystko ma w normie, wierci sie jak szalony i serduszko bije jak szalone:-) i na tym dobre wieści sie konczą:-( mam nadzieje,że mnie troszke podniesiecie na duchu, bo gin mi powiedział, że skróciła mi się szyjka macicy o 1 cm i musze brac leki i leżeć:-( Narazie tylko 2 tygodnie i po tym czasie mam sie zgłosic na wizyte, bo trzeba kontrolowac ta cholerna szyjke. Jak sie bedzie dalej skracała to czeka mnie szpital:-( Ja chyba zwariuje całymi dniami w domu i nic nie robić
A do tego jeszcze jade do domu, bo musimy robic remont pokoiku dla maluszka i wychodzi na to, ze ja bede przez caly tydzien lezała
i nic nie bede mogła im pomóc
Przepraszam Was za ten kiepski nastrój, ale jestem załamana i musiałam sie wyżalic:-(
Jejku normalnie, czy oni wiedzą jaki stres naszej biednej Karolinie funduję???Masakra..Jesteśmy Misia z TobąMam wieści od Karoliny... a właściwie to nie ma żadnych wieści cały czas czeka na telefon z tego instytutu, a poza tym nie ma siły już na nic bo strasznie dołuje ją to całe czekanie i niewiedza... Może około 15-tej będzie coś wiadomo

O ile się nie mylę 3 dni, ale pewnie Dorotka jako lekarz wie lepiej. W każdym razie dzień lub dwa do tyłu nie robi różnicy, bo ostatnio tak miałam, a do przodu jeden dzień to na pewno nie...Thank you!
Powiedzcie mi jeszcze jedno, zwolnienie mam do jutra czyli do 29, następne bedzie więc od 30 - może mi lekarz dzisiaj je wystawić?? Ile to dni można do przodu i do tyłu??
"Trzydniówka - zwana rumieniem nagłym jest chorobą wirusową, na którą chorują najczęściej dzieci od 6 do 36 miesiąca życia. Przebycie trzydniówki uodparnia malucha na całe życie." Trzydniówka - BabyBoom a Jacek półtora miesiąca temu miał trzydniówkę...dokładne objawy, gorączka, w momencie pojawienia się wysypki natychmiast spadła....więc to niestety nie to :-Mnie to wygląda na trzydniówke -trzy dni wysokie gorączki bez innych szczególnych objawów, potem delikatna wysypka! Infekcja wywołana tym samym wirusem, co opryszczka. Wiecej na ten temat tu Trzydniówka - BabyBoom
Dużo zdrowia!
Wkurza mnie jak lekarze tak profilaktycznie antybiotyki dzieciom wala, bo jak to wirus to i tak antybiotyk nie pomoze.
Kiedys bylam na urlopie w Norwegii i moj synus mial taka wysoka goraczke, bardzo mi sie podobalo jak lekarz od razu wzial od niego probe slinyi zbadal , zeby ustalic czy to wirus czy bakteria. OCh kiedy tak bedzie u nas
ale co zrobisz:-(Gdyby nie miał 40 stopni to bym próbowała przeczekać, ale taka temperatura to mnie przyprawia o taki lęk, że hej, mam świadomość co może się zdarzyć jesli nurofen nie zadziała, normalnie to jest koszmar jak patrzysz na swoje rozpalone dziecko i czekasz, czy środek przeciwgorączkowy działa, czy może od razu lepiej dzwonić po karetkę:-
1000 strzelilo nawet nie wiadomo kiedy. Piszecie o szarlotce - ja taka z bita smietana najchetniej bym zjadla. Ja tylko na sekunde dzisiaj wpadłam bo miałam nadzieję,że juz mi puszczą nerwy z tym czekaniem na Wasze wyniki a tu widzę ,że nic.....no nic odwagi i cierpliowści Karolinko-dalej trzymam kciukinic nie wiem nie chca mi powiedziec a lekarz genetyk wyszedl sobie dzisiaj wczesniej.................... ja juz trace sily na to wszystko.......