reklama

Wrzesień 2010...

wiadomość zycia!!!!!!!!!!!!!! dziekuje wszystkim wam za slowa wsparcia i otuchy inaczej nie wiem czy bym to sama zniosla ............ jak kiedys bede miala mozliwosc spotkania was osobiscie to usciskam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
wiadomość zycia!!!!!!!!!!!!!! dziekuje wszystkim wam za slowa wsparcia i otuchy inaczej nie wiem czy bym to sama zniosla ............ jak kiedys bede miala mozliwosc spotkania was osobiscie to usciskam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

za slowo Cie trzymamy
a teraz odpoczywaj
jejciu jak ja sie ciesze,w poniedzialek ja,dzis Ty
i to jeszcze parka i chlopczyk i dziewczyneczka,super naprawde

balam sie tu zagladac...

normalnie placze jak niemowle:-)ze szczescia:-)

KAROLCIA BARDZOOOOOO GRATULUJE TWOJEGO CUDU I NAJWIEKSZEGO SZCZESCIA JAKI MOZE BYC DLA MAMUSI :-):-):-):-):-)

scisakam cie przeogromnie, wybierzemy sie na jakes mega fajne zakupki razem i opijemy zdrowie maluchow goroca czekolada;-)

najpiekniejssza wiadomosc- ide sie doprowadzic do ladu bo ide na polowkowe a wygladam jak panda:tak:

balam sie tu zagladac...

normalnie placze jak niemowle:-)ze szczescia:-)

KAROLCIA BARDZOOOOOO GRATULUJE TWOJEGO CUDU I NAJWIEKSZEGO SZCZESCIA JAKI MOZE BYC DLA MAMUSI :-):-):-):-):-)

scisakam cie przeogromnie, wybierzemy sie na jakes mega fajne zakupki razem i opijemy zdrowie maluchow goroca czekolada;-)

najpiekniejssza wiadomosc- ide sie doprowadzic do ladu bo ide na polowkowe a wygladam jak panda:tak:
teraz to ja juz takie zakupy zrobie ze oj!!!! bo do tej pory nic to wyprawaka bedzie podwojna!!!!!
a my musimy koniecznie sie spotkac i wypic zdrowko maluszkow :)))) buziaki

Wlasnie wpadlam do domu na pol godzinki i od razu wlaczylam kompa zeby sprawdzic czy karolinkare ma juz wiadomosci. Jedyne co moge napisac to:
Karolinka po prostu cudownie.Swietujcie. Latwego przebiegu reszty ciazy Ci zycze
:cool2::happy2::happy::happy::happy::happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry