Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Magi tej marchewki i jabłka nie radzę próbowac, bo to raczej odwrotnie działa, ale tak jak dziewczyny już pisały, najlepiej czekolada, banany i coca cola ( nawet lekarze zalecają ;-)) mam nadzieję, że szybko przejdzie.
to teraz ja poproszę skromnie o kciuki za mnie na jutrzejszym polówkowym![]()
gratulacje!!! super że wszystko w porządku, teraz spokojnie można imię wybrać ;-)
:-):-):-):-):-):-):-):-) super wiadomość!!!! gratulacje!!!! już sobie wyobrażam waszą radośćtyle osób kciuki trzymało, że musiało być dobrze ;-)
Magi tej marchewki i jabłka nie radzę próbowac, bo to raczej odwrotnie działa, ale tak jak dziewczyny już pisały, najlepiej czekolada, banany i coca cola ( nawet lekarze zalecają ;-)) mam nadzieję, że szybko przejdzie.
to teraz ja poproszę skromnie o kciuki za mnie na jutrzejszym polówkowym![]()
No ale co... w końcu po porodzie wielu rzeczy trzeba bedzie sobie odmówić więc trza się najeść na zapas:-)gratuluje serdecznieMamuśki jestem mega szczęśliwa po wizycie połówkowej !!!!!!!!!:-)
Dzidzia zdrowa wszystko super!!!
I lekarz potwierdził kolejny raz że to
CÓRCIA!!!!
Takze bedziemy mieli parke !!!!
Mycha - ja również trzymam kciuki
Marta - tak mnie podkusiło jak czytałam co zjadlaś że sama opróżniłam szafkę ze słodyczamiNo ale co... w końcu po porodzie wielu rzeczy trzeba bedzie sobie odmówić więc trza się najeść na zapas:-)
Dziewczyny a zastanawiałyście się czy chcecie rodzić ze znieczuleniem? Ja ostatnio zaczęłam coraz częściej się zastanawiać nad porodem i ogarnął mnie olbrzymi cykor. M. chce być przy porodzie za to ja nie wiem czy chce by był. A jak z tym jest u Was?