Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Wszystko wskazywaloby na chłopca no nie???? a tu dziewuszka się szykuje
Teraz znów ma piękniutką skórkę na twarzyczce zero syfków, no może troszkę za sucha i wszystcy dookoła mówia że będzie synuś bo ładnie wyglądam a tu... będzie córcia)))
Zaraz przejrzę jeszcze raz wątek z fotkami z USG fasolinek bo już nie wiem czy mnie pamięć myli czy nie doczytałam ,a gdzieś pisałaś o tej zamianie ;-)
Strasznie martwię się tymi twardnieniami... przecież tydzień temu byłam u lekarza i wszystko było ok.... nie wiem czy ja coś zrobiłam nie tak czy poprostu to sie dzieje... martwię się czy małemu to czasami nie zaszkodzi i boję się brać tyle leków... w ogóle mam mętlik w głowie... chciałabym żeby wszystko było ok...
.oj Mycha twoja wypowiedź jak nic pasuje i do mnie.....bo ja słodkim obżarstwie też chętnie jem kwaśne( a na obiad mamy dziś to samo!!!)
a i mnie w poprzedniej ciąży wszyscy mówili że będzie chłopak bo taka ładna byłam a tu córeczkę urodziłam...
jeszcze u mnie jest tak że i jak z córką w ciąży byłam tak i teraz ( a być kolejna dziewczynka) bardzo chce mi się dbać o siebie...wieczorami z łazienki to najchętniej nie wychodziłabym. Wiecznie kupuje nowe kosmetyki i ciuchy, fryzjer częściej niż normalnie a kosmetyczka to da mi chyba rabat jak znów do niej przyjdę![]()
.
.

nareszcie.
muszę dać radę jeszcze sie wyleczyć i skonczyc antybiotyk do tego czasu. Jednak czuję sie osłaboina, chyba pójdę juz na L4, bo ilez mozna? Brzusio coraz wiekszy, dzidzia kopie, czuje ja mocno, obowiązki zawodowe już mi przeszkadzają, a w domku padam nie mając siły go ogarnąć