Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczorajsze rogaliki poszły nawet nei wiem kiedy no i efekt bedzie widać na przyszłej wizycie

Dziś obchodzimy pierwszą rocznicę ślubu i wpadą goście na kawe i poczęstunek. A ktoś to musi przygotować;-)Nie powiem, wolałabym spacer z rodzinką.
Popieram w 100% , ja tez mialam ten pierwszy i bylam moze 2-3 razy na spacerze , maly nie byl za bardzo zainteresowany wiec go sprzedalam i kupilam taki zwykly podobny do tego Thomas.Małpko ja miałam ten plastikowo-metalowy z muzyka bajerami, ROWEREK ROWER 3-kołowy KIJEK,STEROWANY,DELFINKI (1035816080) - Aukcje internetowe Allegro
ale cholera 2 razy odłamała się rączka do pchania tego rowerka i oczywiście reklamacja zespawali i znów to samo w koncu zarzadałam kaski i kupiłam zwykły metalowy 3 kołowiec z przykręcana rączka do pchania i jak się rowerek pcha to pedały same się kręcą.Siodełko regulowane więc posłuŻy od ok 1,5 do 4 lat spokojnie.
Moja siostrzenica ma 4 latka wygląda na 6 taka urosła a zapitalała 3 kołowcem jak szalona oczywiście siodełko na maxa w górze.
Mam coś takiego TOMEK POCIĄG THOMAS Rower Rowerek 3-kołowy Kurie (1048717710) - Aukcje internetowe Allegro ale zwykły nie Tomkowy i z odkręcanym kijkiem przynajmniej można go odczepić starszakowi
Poopalałam się troszku, w ogrodzie teraz szykuję mięsko na grilla
Spacerek na lody tez już zaliczony przed opalankiem![]()
Witam brzuchatki:-)
U mnie pogoda za oknem słoneczna, piękna a ja niestety przy garachDziś obchodzimy pierwszą rocznicę ślubu i wpadą goście na kawe i poczęstunek. A ktoś to musi przygotować;-)Nie powiem, wolałabym spacer z rodzinką.
Czy was kochane też męczy dłuższe stanie? Ja muszę co jakiś czas usiąść bo ciągnie mnie trochę brzuch, ciśnie w kroczu i zastanawiam się czy też tak macie czy mam się martwić:-(
Dajcie znać jak to jest u was, życzę słonecznego popłudnia:-):-):-)