Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Onionku, dzięki. Tylko mi ta sól morska nic a nic ni chce pomóc...na gardlo tantum jutro kupię, mam nadziję że pomoze, bo od kataru strasznie mam obżarte..Ja wlasnie jestem po ... mozesz brac rutinoscorbin, wit. c, na katar roztwor soli morskiej w aerozolu np. tetrisal albo donosol ratiopharm - oczyszcza sluzowke. Mnie jeszcze bolalo gardlo - pomogl mi tatntum verde do psikania.
Tosiu, śliczne te mebelki, ale kolor WENGE powiadasz, a ja współczuję Ci czyszczenia tego. Mój mąż robi meble na wymiar i ta płyta jest straszna do czyszczenia. Więc na pewno wkoło tych mebelków nie będzie ci się nudzić :-)kolor mebelków to wenge... mnie też się strasznie podoba.. ale co do praktyczności.. ale cóż.. ja wolę ładne i częściej w około nich ze szmatą polatać niż praktyczniejsze, ale nie w moim stylu :-) teraz tylko czekam na dostawę.. ;-)
Olcia dzięki :-)Mi ginekolog mowil ze mozna kazde krople do nosa (choc ja ich nie lykalam tylko wypluwalam),emskie tabletki rozpuszczalne na gardlo,wapno,i mowil ze mozna kupic falvit (do rozpuszczania) dla dzieci i wziasc jeden wieczorem
Dzień Dobry wszystkim..
Gardło może tak strasznie nie boli, ale kaszel za to niesamowity
Do tego katar z rana mi się przyplątał
..Najbardziej to szkoda mi mojego dzidziusia, bo przy kaszlu strasznie napinam brzuch:-( Pocieszam się, że za parę godzinek mam wizytę u lekarza..mam nadzieję, że przepisze mi cos sensownego,a zarazem bezpiecznego dla dziecka
Zdasz na 5!