Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no i bardzo dobrze! i nie kiedyś, tylko jak najszybciej :-) Mały by sie rozerwał a że jak zauważyłam niczego się nie boi to nowy teren nie będzie dla Niego szokiem.. no i się z Igorkiem pobawią.. zawsze to jakaś odskocznia :-) jeszcze raz zapraszam i wpadaj kiedy chcesz :-)Tosia no może faktycznie kiedyś się skuszęDzięki;-);-)

Ja tez mam caly czas obawy , szkoda mi starszego synusia, napewno nie bede miala juz dla niego tyle czasu.Dziewczyny ja to nie wiem ale tak mnie obawy wziely -jak to bedzie jak sie mala pojawi ,no wiecie ZMIANY,wiem ze na lepsze ale jakos nie umiewm sobie tego wyobrazic.
A moze mamusie ktore sa w ciazy z trzecim maluszkiem moga cos napisac jak to bylo jak drugie sie pojawilo?
Kciuki zacisniete- bedzie dobrze.Ostatni egzamin ,a ja spac nie moge. Niby jak mnie wczoraj maz pytal to umiem i mowi ,ze wiecej niz on ale ja i tak sie stresuje bo jak mi sie popieprdzieli w stresie to leze. Ehh Korba ogar zdaszNormalnie wariuje mowie wam
Ale to przez to ,ze w zeszlym roku facet wywalil 30 osob z tego na 65. I mimo, ze wydaje sie w stosunku do mnie mily to sie martwie. Egzamin na 14 ,wiec chyba na glowie sie naucze chodzic do tego czasu
![]()
Oj chyba mozna przedawkowac , moja ginka mowila , ze mam uwazac jakby wystapila gwaltowna biegunka to natychmiast odstawic magnes.cześć Dziewczynki!
Ritko, jeśli chodzi o magnez jego prawie nie sposób przedawkować. Lekarze polecają dla kobiet w ciąży 270 do 300 mg dziennie a niektórzy nawet większą dawkę. Nie ma znaczenia czy przyjmujesz jakiś znany preparat czy najzwyklejszy i najtańszy magnez. Musi być z witaminą B6, bo ona pozwala go przyswajać.
miłego dnia Kobietki!
Skad ja to znam sama w obcym kraju zdana tylko na siebie, i na dodatek musze sie jeszcze opiekowac moja schorowana tesciowa. Maz zapracowany, dojezdza do pracy 40 km wiec nigdy go nie ma w domu. A na dodatek obcy jezyk , najgorzej bylo jak idac do lekarza musialam opisac objawy choroby synka, slownik az goracy byl. A teraz z dwojgiem dzieci - masakra.Cześć dziewczyny po wekendzie:-)
Widzę, że egzaminy i usg! Będę trzymać kciuki;-);-)
A ja zostałam sama z Miśkiem:--
-
-
-( i smutno mi......
M wyjechał i będzie wracał na wekendy tylko, chyba zwariuje, a Michał ciągle pyta o tate.:--
-
-
-(A dziś dopiero poniedziałek
Kinia ja też z małym byłam sama i zdana tylko na siebie w obcym kraju. Tylko tyle, że ja nie kończyłam studiów i poświęcałąm cały czas maleństwu. Byłam przerażona, bo nigdy dziecka nie tryzmałam na rękach i nie wiedziałam kompletnie nic o niemowlakach. Ale jakos do przodu szło. dacie radę na pewno!!!!A potem będziecie z siebie dumni!!!!