Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie jest taki zły, piję tylko łyżeczkę dziennie, ja też cały dzień wtranżalam truskawki...mniamTez bylam w Biedrze, kupilam proszek Lovella w promocji za 14.90 pln/prawie 2 kilosy :-)
Daj znac, czy ten buraczany sok Ci podszedl - bo ja nie moglam tego przelknac.
A co do mojego man'a i mojej wagi to on sie akurat cieszy.. zawsze chcial zebym miala wiecej cialka, sam zreszta do szczuplych nie nalezy - wiec porownujemy sobie brzuchy
Kiedys Kerna napisala, ze na zgage dobre sa chrupki typu flipsy. Ja wyprobowalam i pomoglo... to taki zapychacz :-)
Tymczasem od poludnia ciagle zajadam truskawy, najpierw w bezposredniej postaci, potem polane smietana z cukrem a teraz w formie koktajlu... dżizasss.. chyba pękne :-)
eee to nie to samo co 100% sok, buraczków nie znoszę, zupkę owszem zjem od czasu do czasu a szpinak uwielbiam ale on nie ma aż tak dużo żelaza, jest o tym cała historia jak się pomyliła asystentka wpisując ilość żelaza jaką zawiera i tak zostało...Może ja nie do końca w temacie ale dziewczyny a nie lepiej ugotować zupę buraczaną skoro wam w postaci soku nie smakuje? albo buraczki z cebulka do obiadu? szpinak tez ma przecież dużo żelaza...![]()
ja jakieś pół godzinki pożegnałam mojego tescia który do nas przyszedl i z mężem wypił sobie drineczka tak na rozlużnienie poniewaz biedak cały w nerwach bo nie wiem czy wam wspominałam ze moja teściówka jest od wczoraj w szpitalu a dzisiaj miała operacje-usuwane polipy i kamienie ,wiec musiałam zrobic kolacyjke zeby nie było ze ma wredną synową.Mój małżonek wypił trzy szybkie i poszedł do dzieci na góre tzn.spac
i niestety ja musiałam wysłuchiwać smutków swojego teścia,dobrze ze mam tych teściów kochanych,bo inaczej bym sie chyba wściekła.Zeżarłam 3 kawałki pizzyw dodatku niespecjalnie mi smakowała, ale poświęciłam się dla dobra dziecka i jego inkubatora ;-)
Moja mała też dzisiaj szaleje. Fajne uczucie jak tak coraz mocniej kopie i brzuch zaczyna nabierać dziwnych odkształceń przy ruchach.
.
no i widzicie dziewczyny nikt mi wczoraj nie odpisalodpiszcie cos czasem ,bedzie mi milo-haha
milego dzionka
.
.