Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja jej odpowiadam że w końcu jestem w ciąży, a mój brzuch to nie jest tona tłuszczu!! W końcu nie można jej się dziwić bo jak ona była w ciąży to kobiety nosiły jakieś worki zamiast sukienek a spodni to wogóle nie używałyZapomniałam ale już sie poprawiam.
KasiaS i Myszka wszystkiego naj na nowej drodze życia.
Witam! ja tak tylko na szybko, w środę mam obronę i stąd brak czasu![]()

ja kiedyś pisałam, że osobiście nie miałam ,ale dziewczyny, które miały kłopoty z kręgosłupem na wątku styczniowym2009 bardzo sobie chwaliły ten wynalazek;-);-)Witam
chyba sie juz przewinął ten temat ale mam pytanie
Od kilku dni mam problemy ze spaniem tzn brzuch mi przeszkadza i zastanawiam nad kupieniem rogala dziewczyny macie ? lub miałyście ? pomogło ?
Hej dziewczyny!!!!!!!!!
Po weekendzie na maxa spędzonym z rodzinąJestem wykończona przygotowaniami do mojego jutrzejszego wyjazdu do szpitala...
Żegnam się dziewczyny na kilka dni, niestety w szpitalu nie ma internetu, mąż może we wtorek załatwi mi dostęp;-) to się odezwę....
Trzymajcie za mnie kciuki jakiegoś małego nerwa załapałam:-(
Życzę udanych tegotygodniowych wizyt!!!!!!!!!!!!
Trzymajcie się ciężarówki, nie zapominajcie o mnie;-)![]()

Dziękuję naprawdę Dziewczynki za troskę,ale to się chyba już nie poukłada:-(. Obiecałam sobie,że jeszcze kilka dni nie będę o tym myśleć,ale jak się nie odezwie i jakoś tego nie załagodzi,to podejmę już poważne kroki,żeby to załatwić definitywnie. Pewnych rzeczy po prostu pojąć nie mogę:-sorry2:. I chyba nie pozwolę się tak traktować!!! W każdym razie łatwo nie będzie na pewno...
tak czy siak trzymam kciuki,żeby wszystko się ułożyło jak najlepiej dla Ciebie i Twojej rodzinki;-)Dziewczyny zastanawiam sie nad kupnem pasu poporodowego lub takich majtko-gorsetu...nie boję się tego,że będę miała taki a nie inny brzuszek po porodzie...tylko patrze bardziej na to,ze czeka mnie CC i czy to w ogóle mi pomoże by brzuszek tak nie ciągnął po CC?. Nie chcę na darmo pieniędzy wywalić....,bo każdy grosz jest nam potrzebny....czy w ogóle te pasy przynoszą ulgę....? Co wy myślicie o tym wynalazku?
![]()

jak tu dotrzmać do tego września....Witam
chyba sie juz przewinął ten temat ale mam pytanie
Od kilku dni mam problemy ze spaniem tzn brzuch mi przeszkadza i zastanawiam nad kupieniem rogala dziewczyny macie ? lub miałyście ? pomogło ?
poza tym dzisiaj do lekarza ale dopiero na16,30 wole chodzic z rana ale dzis wyjątkowo bo miałam iśc w piatek ale Lekarza nie ma
ha, ha! Masz rację na temat tych koleżanek! Mówiłam o tych przykrych sytuacjach mężowi, ale on jakoś nie rozumie mojego zmartwienia. Może faktycznie mężczyźni są z innej planety!Ritka - niestety mam to samo. Ludzie mnie wkurzają. Zwłaszcza złośliwe koleżanki, które same miały spore brzuchy a teraz nagle okazuje się, że jako jedyne na świecie do porodu szły z płaskimi, wklęsłymi wręcz brzuchami ;-)Przy porodzie nawet się nie spociły, chociaż rodziły 2 tygodnie - też jako jedyne ;-)
Z cerą i paznokciami mam identycznie! Chociaż odkąd odstawiłam luteinę to i cera mi się odrobinę poprawiła!A ja właśnie mam problemy z cerą a nigdy nie miałamZa to paznokcie mi rosną w tempie zastraszającym, ale chyba nie ma co narzekać - są mocne i nie łamią się.
Ale u nas upał! Zaraz będzie u mnie koleżanka na kawce i cieście.
Co do komarów to też jestem ciekawa, wczoraj kupiłam takie coś do kontaktu, jakoś nie pomyślałam, że może mi zaszkodzić (może tępa jestem). Ale my i tak włączamy to jak już coś to na chwilę a nie na całą noc.
Witam! ja tak tylko na szybko, w środę mam obronę i stąd brak czasu
ale już niedługo wszystko nadrobię, bo będę się lenić
w każdym razie u mnie wszystko ok.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i pobyty w szpitalu
Czekam na same dobre wieści ;-)
a i fajnie jest opisane w ksiazce "ciaza dla bystrzakow":
tylko to sie tyczy naszych facetow ,ale sie usmialam i przeczytalam mojemu:
"kochanie czy myslisz ze wygladam teraz grubo i brzydko?"Pytanie to moze sie zaczac pojawiac w drugim trymestrze.Dajemy ci wskazowke :to nie jest pytanie z testu wielokrotnego wyboru.Masz tylko jedna odpowiedz i powinienes zapamietac ,ze bez wahania nalezy odrzec :"Oczywiscie ze nie kochanie .Jestes najpiekniejsza kobieta jaka kiedykolwiek widzialem "
Ale nie zalamujcie sie dalej pisze :
"Nie moge spac,Wygladam jak wyrzucony na plaze wieloryb.Nie widac mi kostk u nog"-Naszedl trzeci trymestr
![]()

I jest jeszcze jeden dodatkowy plus posiadania dużego brzucha i większego biustu - właśnie odkryłam, że trochę wymięte obcisłe bluzeczki ślicznie się rozprostowują na ciele ;-)
Olcia - mądra ta książka, mężczyźni nie tylko w ciąży powinni tak odpowiadać :-)