Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurcze to ja mam mega , przeogromne uczucie znudzenia ciaza.alcia i te odczucia sa raczej normalne podzielam je z Tobą.W książce W oczekwaniu na dziecko wyczytałam, ze pod koniec 6. m-ca pojawia sie uczucie znudzenia ciążą. wiec twój opis odczuć pasuje.

O kurcze to ja mam mega , przeogromne uczucie znudzenia ciaza.![]()
niedawno bylo... ale fajny sexi brzuszek,a teraz no to w co sie ubieramy
Hej Justyno, z tym nietrzymaniem moczu to i mnie dopada, odkąd mam założony pessar od 15 chyba tygodnia, zdarza mi się, że popuszczę zanim dobiegnę do łazienki, bardzo krępujące, wczesniej tego nie znałam . Cwiczę mięśnie Kegla, ale jakoś nie widze efektów. Widać macica tak uciska, że pęcherz nie daje rady.Lekarz mówi, że po udanym porodzie wszystko przejdzie. Tylko,co znaczy udanyCo do oddychania to też miałam małe problemy zwłaszcza jak było duszno na dworze ale teraz jest już całkiem dobrze tylko mam małe problemy z nietrzymaniem moczu..

Dziękuję Kerno :-) Wiesz, mieszkasz w pięknej okolicy, wiele lat pod rząd jeżdziłam tam z rodzinką na wczasy, z rodzicami i synem. W okolice Krasiczyna oraz Leska, a i zaglądałam w rodzinne strony przyjaciółki do Ustrzyk Dolnych. Kocham tę dziką, nieskażoną niczym przyrodę, wysokie jk drzewa skrzypy i czysty San, w którym łowiłam z synem ryby. Gęste lasy.Jeszcze tam wrócę, bo to miłość na całe życie :-)Ja również witam po wekendzie:-)
cos tutaj zaglądałam, ale już na ospisywanie się nei zabierałam bo wekend dla rodzinki mam zarezerwowany.
M w końcu dotarł do domku i wczoraj zrobiliśmy sobie super wycieczkę na solinkę, a tak słońce dawało że wszsycy super opaleni, a ja zaliczyłam kilka skurczy
Ale na szczęście po gofrze mi przeszłoOdetchnęłam po tej tygodniowej monotonii i nawet się z M nie pokłóciliśmy
Dzis znowu upał, wyszłam z małym na bazarek ale już dowiózł mnie tato bo padałam
Dziewczynki coś tylko poczytałam i za Lilu trzymam kciuki, w szpitalu dobrze karmia to naszej Lilu bedzie trochę mniej;-)
Dziewczyny kciuki za wizyty, Dorotko jak wrócisz dawaj znać!!!
Angelus trudna decyzja przed Tobą ale ja podpisuję sie pod postem Beniaminki...złota kobieta i złote mysli....
Beniaminko jesteś jedyna w swoim rodzaju;-)
Co do rogala, Calineczko ja zastępowałam to poduszką zwykłą, albo zwijałam kocyk i to mi wystarczało...a dawało przy tym ogromną ulgęNarazie bez tego dobrze śpie, ale jak brzusio urosnie jeszcze to musowo poducha między nogi
Ja już obiadek z wczoraj mam, cos po hiszpańsku zrobiłam i wyszło pyyycha, więc dziś znowu obżarstwo;-)

olcia pisze:Ostatnio siedzielismy na plazy i mowie do swojej drugiej polowki :"wiesz fajnie jest byc w ciazy ,siedziec na plazy i nie martwic sie tym ze musze wciagac brzuch ,tylko moge sobie wcinac i byc wyluzowana"
Dobre! Przeczytam mojemu P :-)
Mnie tez sąsiad rozwalił tekstem patrząc na moj brzuch : "Oj zima to dłuuuga i tłusta była,cooo??"debil-pomyslałam i nawet nie skomentowałam głosno tylko poszłam dalej...
Takie ambiwalentne odczucia. Jeszcze chwilka dziewczyny, a jeszcze zatęsknimy za brzuszkiem, po kolejnej nieprzespanej nocy, braku makijażu, czasu na manicure itd. Ale i to minie, wejdziemy w rytm i będzie OK :-)Hej dziewczyny!!!!!!!!!
Po weekendzie na maxa spędzonym z rodzinąJestem wykończona przygotowaniami do mojego jutrzejszego wyjazdu do szpitala...
Żegnam się dziewczyny na kilka dni, niestety w szpitalu nie ma internetu, mąż może we wtorek załatwi mi dostęp;-) to się odezwę....
Trzymajcie za mnie kciuki jakiegoś małego nerwa załapałam:-(
Życzę udanych tegotygodniowych wizyt!!!!!!!!!!!!
Trzymajcie się ciężarówki, nie zapominajcie o mnie;-)![]()
oj, mi brzuszek tez nie przeszkadza, ale dupka,nogi i boczki bardzo!juz sama nie wiem?nie jem wiecej jak przed ciaza, a rosne w oczach!ale komentarze ignoruje!znam siebie i wiem, ze po ciazy sie nie dam i wroce do swojej figury!
moze zabrzmi to egoistycznie, ale czasami chcialabym sie poczuc ja KOBIETA, a nie KOBIETA W CIAZY!!!!!!!moze tylko ja mam takie glupie odczucia, ale mimo, ze juz bardzo kocham mojego synka i bardzo go oboje chcielismy, nie umiem jakos celebrowac ciazy jako stanu blogoslawionego?!!!!tyle trudnych dla mnie do zrozumienia zmian w moim ciele i organizmie, nieraz mnie poprostu to przerasta!no i w glowie tez nie do konca normalnie![]()