Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam z Afryki
Wiecie ja nie wiem jakim cudem, ale porównując pierwszą ciążę z tą, to ja świetnie znoszę upałyWczoraj zrobiłam sobie 3 godzinny, popołudniowy spacer na miasto i jedynie to mnie bolały nogi. Ani nie puchnę, ani się nie roztapiam, nie dyszę po prostu jest mi dobrze
Nawet nie pocę się jakos więcej:-) Bardzo jestem ciekawa od czego to moze zależeć...
A moze Hiszpańskie upały mnie po prostu już zahartowały:-)
A co do wagi..to nie zdziwie się jak bedę meić 7 z przodu
Malgos nie miałąś jeszcze krzywej?????????
)

Malgos ja tez nie mialam,bo tu w Niemczech sie chyba nie robi. W poprzedniej ciazy wyszedl mi cukier w moczu na czczo w 33 tygodniu, to musialam pic glukoze( ale to wcale nie byl wstretny ulepek, tylko taki brazowy napoj z jak z winogron), ale teraz ani slowa mi nie wspominali.kurde..a ja sie zastanawiam dlaczego moj gin mnie nie wysyla na badanie pod kontem cukru;/ przeciez ja jem tyle co nie jeden facet do tego ciagle cos mam w buzi i przyznaje ze slodycze mna zawladnely..zawsze bylam pazerna na jedzenie ale w ciazy to juz przesada;D