Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj nowa mamusiu
Witajcie dziewczynki, co za dzien spalabym i spala tylko...
biały nalot może tez byc od anginy (byłas lub jestes przeziebiona ?
oj to się naczekałaśWitam sie i jaOliwka dzięki za odpowiedz. Właśnie u nas jest ten problem ze my dużo jeździmy. Dodatkowo cala rodzina męża jest ponad 200km od nas wiec pewnie tez będziemy musieli troszkę tam pojeździć.
Onionek to nasi Mezowie mają, czym się chwalić hehe
Mb_1 gratuluje córeczkiDaj znać co Ci ortopeda powie, bo ja do swojego tez musze iść bo mnie coraz mocniej biodro boli i kolano a jakoś nie mam czasu.
Ja dziś padam na ryjek od 7:00 byłam już u lekarza a weszłam do niego dopiero o 12:00 MASAKRA, dodatkowo nie dowiedziałam się nic nowego niż wcześniej , tyle tylko że mam wzbogacić swoją diete o białka i jak będe miała niski cukier (pomijając ,że mam cały czas) to mam zjeść coś słodkiego lub mleko ;/ Babka ogólnie była inna niż ostatnio i ta mi powiedziała ,że czego ja tam wogóle chce skoro nie mam cukrzycy tylko w drugą strone - więc mnie normalnie zatkało. No ale teraz będzie gorzej bo o 18 idę do dentysty i chyba mój mąż będzie musiał mnie tam jakimś tirem zaciągnąć. Jak będe miała siły to dam znać po ,a teraz idę na drzemke. Miłego popołudnia.

witaj witajWitajcie
można się przyłączyć??
wy już tu pewnie zżyte ze sobą,ale może mnie tu zechcecie :-)
pozdrawiam i idę zaznajamiać się z tym forum :-)

ja tez przed chwilą wstałam oj jak dobrze było
ale mobilizacja była do wstania bo w nocy bym chyba komary liczyła