reklama

Wrzesień 2010...

witam wieczornie , ale sie wkurzylam przed chwila - od wczoraj co chwile wywala mi neta i napisalam to co chcialam poodpisywalam i co i jedna wielka du** wszystko wcielo ;/ W duzym skrocie myszka najlepszego :) Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki emiliaby zle wyniki sie poprawily oraz marjaby maluszek nie siedzial jak na stoleczxku tylko sie ujawnil dla spokoju mamusi :D Niestety nie pamietam co jeszcze pisalam ;/ aaaa dzis moja przjaciolka juz mi powiedziala ,ze robi dla mnie i malego w sierpniu (jakos na poczatku) imprezke tzn baby-shower tutaj link do przykladowego artykulu Baby Shower dla przyszłych mam | Artykuły | BABY SHOWER jest to fajny sposob by zaoszczedzic np na pieluszkach czy kosmetykach dla dzidzi. Mowi ,ze do sierpnia mam zrobic liste czego nie mam a bym chciala i ona sie zajmie reszta tzn rozesle liste do znajomych i poprosi by kazdy napisal co kupi by np nie bylo samych pieluch. Fajna sprawa mozna milo spedzic czas ze znajomymi i przy okazji dobrej zabawy skompletowac wyprawke :) Ja po spacerku i ogladaniu wozkow mega zdepnieta :)juz nie dla mnie piesze 3h spacery w taka duchotke. Teraz uciekam na pyszny tatusiowy żurek :) Do wieczora.

reklama
aaaa dzis moja przjaciolka juz mi powiedziala ,ze robi dla mnie i malego w sierpniu (jakos na poczatku) imprezke tzn baby-shower tutaj link do przykladowego artykulu Baby Shower dla przyszłych mam | Artykuły | BABY SHOWER jest to fajny sposob by zaoszczedzic np na pieluszkach czy kosmetykach dla dzidzi. Mowi ,ze do sierpnia mam zrobic liste czego nie mam a bym chciala i ona sie zajmie reszta tzn rozesle liste do znajomych i poprosi by kazdy napisal co kupi by np nie bylo samych pieluch. Fajna sprawa mozna milo spedzic czas ze znajomymi i przy okazji dobrej zabawy skompletowac wyprawke :) Ja po spacerku i ogladaniu wozkow mega zdepnieta :)juz nie dla mnie piesze 3h spacery w taka duchotke.

ja mialam baby shower i to jest super sprawa ,dostalam cala wyprawke dla malego szkoda ze to nie moze sie powturzc bo taki shower robi sie tylko raz z pierworodnym,zeby miec swietna pamiatke jak dostaniesz prezety wez papierowy talez i z wstazek i kokardek zrob kapelusz ,tzn wstazki przypinaj spinaczem do talezyka ,super pamiatka ,ja jeszcze mialam takie wielkie ciacha w ksztalcie wozka z miom imieniem i data baby shower i to dawalam dla gosci w podziekowaniu za przyjscie i danie prezetu dla dzidzi
222 001.jpgtakie wlasnie ciacho

My dopiero z pół godz temu wróciliśmy z lacu zabaw byłam z nimi ponad 3 godziny, dobrze że koleżanka sie przyplątała bo bym z nudów z ławki spadła, nie lubię na place chodzić, dzieci same sie sobą zajmują a ja siedzę na tej ławce ;)
Teraz już sie umyłam i szykuję sie aby kopytka wyciągnąć :) Wypiłam szkalnke kefirku i zjadłam kilka truskawek tak żeby mnie nie ssało bo od 13 nie miałam nic w ustach :/

witam..uuu ale tu dzis cisza...
Ja znowu mam etap obrzerania sie..
Myszka wszystkiego najlepszego...
Dziewczyny , zdrówka zycze.
Kciuki za wizyty.
Moje okna po dych deszczach tez prosza sie o umycie bo teraz to tak wygladaja ze rolet nie musze opuszczać ;)Wstyd normalnie.
I cos jeszcze miałam napisac, ale zapomnialam co...ach

Dziękuje za wasze kciukasy!!!

Lekarz powiedział że mam grzybice języka w początkowym stadium. Zapisał mi Lacid, witamine A+E, Ranigast i do pędzlowania jęzorka błękit 1%. Powiedział że w przeciągu tygodnia powinno wszystko wrócić do normy.
W drodze od niego wskoczyliśmy na zakupy do tesco i kupiliśmy troszke kosmetyków dla Małej. Teraz padam na pysk i musze sie położyć.
Gratuluje udanych wizyt!

witam wrzesniówki ponownie....zazdroszcze ci gaja23 ze mozesz sie objadać truskawkami kiedy chcesz ja jak juz to moge 20 sztuk i to tylko po obiedzie bo mam cukrzyce ciążową i mam wyliczone posiłki (7 posiłków dziennie i co 2,5 godz,musze jeść) masakra jakaś?! czasami aż jestem zła bo chce mi sie loda albo pączka a nie moge?! bo cukier by mi skoczył a to zle dla dziecka?!
może mi ktoś pomóc - gdzie mam wkleić link od awatara i suwaczka???

Oj nie moge za Wami nadążyć. Co wejde na bb to ogarne tylko krótsze wątki i już mnie plecy bolą.

A i dzis w sklepie pierwszy raz mi ktos ustapił miejsca w kolejce...wprawdzie byla to ostatnia osoba w kilkuosobowej kolejce ale zawsze cos...hahaha reszta udawała ze nie widzi mnie. Śmiac mi sie chciało ;))

Mi wczoraj w aptece aptekarka poprosiła do kasy z końca kolejki. Wszystkie babuszki miały buzie otwarte ze zdziwienia:szok:, a mi sie śmiać bardzo chciało:-D.

heyka

ja na jakis czas sie ulatniam z forum( ciekawe czy ktos by zauwazyl:rofl2: )
remont jest w stanie apogeum, wyprowadzlismy sie z chaty i nie mamy neta za 2-3 tygodnie finiszujemy:tak:

do milego
3majta sie:)

Anja wracaj szybciutko.
Ja sobie zawsze tłumacze, ze jest nas tu tyle, że nie sposób zapamietac, kto dzisaij jest, a kogo nie ma

cześć dziewczyny ;-)
Co do obiadu, to ja mam dzisiaj labę, mój mąż ma urlop i on gotuje. A nie pisałam Wam chyba jeszcze, że chociaż nie pracuje już w gastronomii, tylko umysłowo, to przez kilka lat był szefem kuchni kilku dobrych restauracji i gotuje rewelacyjnie ;-)

dagna ale Ci dobrze, też bym tak chciała.

Hej Dziewczyny!
Wlasnei jestem po wizycie u ginki . Plci nie znam dalej - juz mnie to meczy:-) ale jak to ona mowi maluch siedzi jak na stoleczku i tak pupa siedzi , ze nie ma jak zajrzec.
Wyniki mam ok - morfologie, krew tez - mocz dalej z bakteriami - mam brac urinal . No i cisnienie dzis mialam jakies wysokie - musze kontrolowac , jakby sie utrzymywalo wysokie mam sie zglosic do niej za kilka dni.
A no i maluszek jest ulozony miednicowo - ciekawe czy sie obroci - na ostatniej wizycie byl jeszcze glowka do dolu wiec cos sie poobracalo.

Marja ja też nie znam płci, ale najważniejsze ze z dzidzią wsio ok. Najgorsze jest to ze wszyscy sie dziwia, ze nie wiemy, a niektórzy to wrecz uważaja ze klamiemy:wściekła/y:. U mnie maluszek ułożony poprzecznie, to chyba to samo co miednicowo? Lekarz mówi, że jeszcze sie obróci, zeby sie nie denerwować.

Zmykam na kolacje, zrobiłyście mi ochote na fasolke i sie gotuje. Uwielbiam taką z bułeczką:-)

reklama
Witam sie wieczorowo
Padam dzisiaj, zrobilam z siostra bieg po sklepach. Chcialam kupic malenstwu juz chociaz wyprawke do szpitala, zeby miec w razie "W" wszystko gotowe i dziewczyny po wizycie w kolejnym sklepie zalamka, normalnie tyle tego jest ze nie wiadomo co kupic, a panie z obslugi licza plytki na podlogach w sklepie byle tylko niczego od nich nie chciec. Skonczylo sie jedynie na trojpaku skarpetek i bucikach z HM. Nie mam pojecia co mam kupic, ile tych spiochow i innych rzeczy, jakie butelki, smoczki itd. Przeraza mnie to i sie poddaje... Wiem ze gdzies tutaj na forum ktoraz z Was pisala co jest niezbedne w pierwszych dniach, ale zeby to odkopac to wszystkie strony musialabym przerzucic. Gubie sie, pommoooooocy :)
Na szczescie na pocieszenie to odkopalysmy z siostra na strychu kolyske po naszym bracie. Przelezala tam ponad 23 lata wiec bedzie co odnawiac, ale jest piekna drewniana, w sam raz dla bobaska, wiec jutro od rana bierzemy sie za "remont" tylko materacyk nowy musze kupic.
Pozdrawiam i milego wieczorku zycze ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry